Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

L'Aplec de Nadal convoca una nova edició amb 115 places per a la conciliació i l'atenció als menors en vacances de manera inclusiva

diumenge, 16 de desembre de 2018

L'Aplec de Temps Lliure i Campus Natura, gestionat per Fudnació Caixa Rural Vila-real, convoca una nova edició per a les vacances nadalenques. La iniciativa, impulsada de manera pionera pel Departament de Serveis Socials per a garantir l'atenció dels menors en totes les èpoques de vacances escolars, està dirigida a xiquets i xiquetes de Vila-real d'entre 3 i 16 anys empadronats a Vila-real i, en cas de Campus Natura, amb diversitat funcional. En aquesta edició s'ofereixen 100 places, dividides entre els col·legis Concepció Arenal i Escultor Ortells, a més de 15 places per al CEE La Panderola.

La campanya, que tindrà lloc els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, proposa activitats gratuïtes de caràcter lúdic i educatiu, com tallers, jocs esportius o gimcanes. El programa incorpora també servei de menjador i desdejunis, amb preus reduïts i bons. El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, destaca l'excel·lent acollida de les anteriors edicions de l'Aplec de Nadal i la importància d'oferir a les famílies de Vila-real recursos per al temps lliure dels menors. "El programa segueix consolidant-se com una aposta fonamental per a afavorir la conciliació familiar i garantir la correcta atenció dels xiquets de manera inclusiva", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es