Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real incorpora a la seua plantilla 21 aturats de més de 30 anys i de llarga durada durant els pròxims sis mesos

tornar Imprimir

divendres, 14 de desembre de 2018

Sala de premsa, Economia, Ajuntament

Recepció als beneficiaris de l'EMCORP_1

Vila-real incorpora a la seua plantilla 21 aturats de més de 30 anys i de llarga durada durant els pròxims sis mesos

Vila-real tanca 2018 amb la incorporació de 21 aturats de més de 30 anys i de llarga durada que ja formen part de la plantilla municipal per als pròxims sis mesos, gràcies als programes EMCORD i EMCORP, subvencionats pel Servef i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), amb una aportació de 206.065 euros, dels quals l'Ajuntament aporta 5.008 euros a través de la Regidoria d'Economia per a tots dos plans, i es converteix en el municipi de tota la província de Castelló que major injecció econòmica ha rebut.

L'alcalde, José Benlloch, i el regidor d'Economia, Xavier Ochando, han donat la benvinguda als beneficiaris, que han acudit a la Regidoria d'Economia a signar el contracte que fins al 13 de juny els converteix en treballadors de l'Administració més pròxima al ciutadà. Concretament, s'han fitxat 16 peons, dos oficials d'electricitat i tres administratius, 11 d'ells a través del programa EMCORP -l'import del qual ascendeix a 112.608 euros- i 10 a través de l'EMCORD, amb 98.465 euros.

"És un dia molt il·lusionant per a les persones que s'acaben d'incorporar i també per a l'equip de govern, que en el seu moment va apostar per tenir menys plaques d'inauguracions i menys formigó i més veïns contents i motivats per tenir una nova oportunitat", explica Ochando, que destaca que "si 2018 va ser un any històric quant a ajudes per a pal·liar la desocupació, amb 3,6 milions, enguany hem batut rècords, amb un milió més, que ha arribat a més de 500 famílies de la ciutat que tant ho necessitaven". 

Per la seua banda, Benlloch ha destacat "tots els problemes amb els quals es troba diàriament aquest Ajuntament, però malgrat tot, la responsabilitat i l'ajuda de l'actual govern valencià estan permetent que destinem els diners a prioritats com donar oportunitats a les persones". El primer edil ha recordat que s'ha passat de 6.000 aturats a 3.000 a la ciutat i que Vila-real està sent durant diversos mesos consecutius la ciutat amb menys atur de tots els municipis de més de 40.000 habitants de la zona. Així mateix, els ha animat a donar el millor d'ells mateixos i a aprofitar l'oportunitat.

Galeria multimèdia

Imatges

Recepció als beneficiaris de l'EMCORP
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es