Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l'UJI tanca un nou any com a referent en la formació en mediació

divendres, 14 de desembre de 2018

Reunió de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real_2

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I ha mantingut la reunió anual de la Comissió Mixta de Seguiment, segons estableix el conveni de col·laboració entre l'UJI i l'Ajuntament de Vila-real, en la qual s'ha presentat la memòria d'activitats de l'any 2018 i la proposta d'activitats per al pròxim any 2019.

En la reunió han estat presents per part de l'UJI, el vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modesto Fabra; la directora de la Càtedra, Andrea Planchadell, i Helena Pérez, tècnica de la Càtedra. Per part de l'Ajuntament de Vila-real han estat presents Silvia Gómez, regidora de Seguretat Ciutadana; Rosana Gallardo, inspectora de la Policia Local i subdirectora de la Càtedra, i Domingo Adán, comissari en cap de la Policia Local de Vila-real.

Respecte a les activitats realitzades durant l'any 2018, cal destacar la presentació de l'estudi Anàlisi de la influència de la mediació en el sistema judicial espanyol, un estudi analític sobre la influència de la mediació en el sistema judicial espanyol des de l'òptica de la mediació policial en assumptes derivats per jutjats de Vila-real; o l'organització de la primera edició del Curs d'Expert Universitari en Mediació Policial, un postgrau propi de l'UJI coorganitzat per la mateixa Universitat, l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) i l'Escola de Formació de la Policia Local de Vila-real (EFOPOL). A més a més, la càtedra ha organitzat dos cursos intensius en mediació policial en els quals han participat més de 100 policies procedents de tota Espanya.

Per a l'any 2019, a banda de la renovació del conveni de la Càtedra, es pretén convocar el primer premi als millors projectes fi de grau de la Universitat Jaume I que estiguen relacionats amb la mediació policial. A més a més, la Càtedra realitzarà un estudi estadístic sobre l'impacte de l'eficàcia i qualitat de l'ús de la mediació policial amb les dades de què disposa la Unitat de Mediació Policial de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real Reunió de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es