Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El Centre de Salut de Carinyena compleix 25 anys d'assitència sanitària a Vila-real

tornar Imprimir

dijous, 13 de desembre de 2018

Sala de premsa, Sanitat, Ajuntament

Visita institucional al centre de salut de Carinyena_1

El Centre de Salut de Carinyena compleix 25 anys d'assitència sanitària a Vila-real

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Sanitat, Silvia Gómez, han acompanyat aquest matí el personal del Centre de Salut de Carinyena en l'acte de commemoració del 25é aniversari de la posada en servei del centre. Els actes commemoratius han consistit en una xarrada del programa Educalimentant, promogut per la Regidoria de Sanitat, sobre cuina saludable, un taller de reanimació cardiopulmonar i una xarrada sobre la dieta mediterrània, a més de la visita institucional, en la qual han participat el gerent del Departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, el director territorial de Sanitat, Edelmiro Sebastián, i el coordinador del centre, Raúl Moya. 

El Centre de Salut de Carinyena va ser inaugurat l'any 1993 i abasta una població de 21.800 persones, amb un equip de 54 professionals. L'alcalde els ha felicitat per la qualitat humana, la professionalitat i el servei de proximitat que ofereixen i els ha lliurat, en nom de l'Ajuntament, un quadre de l'al·legoria de la fundació de la ciutat en reconeixement als 25 anys d'activitat assistencial.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita institucional al centre de salut de Carinyena_2 Visita institucional al centre de salut de Carinyena_3 Visita institucional al centre de salut de Carinyena
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es