Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local de Vila-real impulsa la campanya integral de Nadal Jovesegur per a protegir el més joves

dilluns, 17 de desembre de 2018

La Policia Local de Vila-real desenvoluparà entre els dies 18 i 21 de desembre una campanya integral de Nadal que sota el títol Jovesegur se centra en la protecció dels més joves. Per a això, la iniciativa es distribueix en tres eixos, com són la detecció i retirada de la venda de joguines que puguen resultar perilloses; la prevenció de la ludopatia en menors, mitjançant la vigilància de locals de joc i apostes en línia esportives per a controlar que no es permeta el joc a menors de 18 anys, i el control de la venda i consum d'alcohol per a menors. 

La campanya serà duta a terme, íntegrament, per la UCECO de la Policia Local de Vila-real, que serà l'encarregada d'acudir als espais de venda per a informar els consumidors sobre els criteris a tenir en compte a l'hora d'adquirir de manera segura un joguet, a més de realitzar inspeccions i controls per a garantir que els joguets que s'introdueixen en el mercat compleixen amb les normes bàsiques de seguretat.

D'altra banda, els agents controlaran les cases d'apostes per a comprovar que compleixen les seues pròpies regles i no permeten el joc a menors, que cada vegada se senten més atrets per la publicitat. I és que, malgrat tot, poden accedir als locals, que també funcionen com a bar, de manera que es vigilarà també que no se serveix alcohol a menors de 18 anys, pel fet que aquestes substàncies afecten el seu desenvolupament cerebral.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es