Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

El Mercat Central de Vila-real crea les seues bosses i calendaris propis amb motiu de les festes nadalenques

tornar Imprimir

dissabte, 22 de desembre de 2018

Sala de premsa, Economia

El Mercat Central de Vila-real crea les seues bosses i calendaris propis amb motiu de les festes nadalenques

El Mercat Central de Vila-real ha posat a la disposició dels seus clients les seues pròpies bosses i calendaris amb motiu de les festes nadalenques. Productes de marxandatge que es podran adquirir a qualsevol de les parades del recinte i que compten amb un disseny exclusiu. En el cas de les bosses són reutilitzables, mentre que el calendari, a banda d'oferir la informació bàsica inclou els números de telèfon dels diferents comerços, als quals es podran fer comandes també via internet, a través de la pàgina web creada recentment.

Així mateix, cal recordar que el Mercat Central compta amb una intensa agenda per als pròxims dies, de manera que tant el dissabte 22 com el 29, a les 9.30 hores, s'oferiran activitats per als més menuts, concretament Fem història! i Art i joc, a càrrec d'Artland. Al gener hi haurà noves propostes, com el show cooking que oferirà l'Associació Gastronòmica i Ramadera el dia 2 a les 10.15 hores, a càrrec dels xefs Francisco Navarro (El Molí) i Manuel Pesudo (Hostal Sant Joan).

El dia 3, de 10.00 a 11.15 hores, i el 4, d'11.45 a 13.00 hores, la nutricionista Sheila Llop dirigirà un taller titulat Cuina de mercat amb iaios i nets, que el primer dia serà per a xiquets d'edats compreses entre 8 i 12 anys i els seus avis, i el 4 de gener serà per a xiquets de 4 a 7 anys. El dissabte 5, a les 9.00 hores es realitzarà l'última activitat de la programació del Mercat Central, a càrrec d'Artland, que oferirà un taller titulat Jardí musical i iniciació a la música.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es