Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Benlloch es reuneix amb Sebastián Mora per a avançar en la definició de la futura pista d'atletisme i ciclisme

tornar Imprimir

diumenge, 23 de desembre de 2018

Esports, Sala de premsa

23-12-2018 Reunió Mora

Benlloch es reuneix amb Sebastián Mora per a avançar en la definició de la futura pista d'atletisme i ciclisme

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el ciclista vila-realenc Sebastián Mora, ciclista olímpic i campió del Món en pista, han mantingut una reunió aquesta setmana per a continuar avançant en el disseny de la futura pista d'atletisme i ciclisme plantejada pels esportistes i clubs locals.

En la trobada, a la qual van assistir la coordinadora general d'Alcaldia, Silvia Gómez, i el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, es va presentar l'estudi de València Erre Arquitectura, amb el qual es treballarà a partir de gener, una vegada entre en vigor el pressupost de 2019, en un contracte d'assistència per a la definició de necessitats de la pista.

"Treballarem amb un dels despatxos més potents d'arquitectura, responsable de projectes com l'Alqueria del Basket de València, la Marina d'Empreses impulsada per Juan Roig o del futur complex València Arena. L'objectiu és tenir una idea clara de les necessitats tècniques; una vegada sapiem què és el que volem, passarem a treballar en la gestió del sòl per a fer-ho possible", assenyala Benlloch.

L'alcalde ha volgut agrair la implicació de Mora en el projecte, en una reunió que dona continuïtat a la trobada mantinguda a final de novembre amb els clubs de la ciutat, a partir de la petició formulada per l'esportista vila-realenc Carlos Falcó a través d'una coneguda plataforma virtual.

"En aquella primera trobada, ens vam comprometre a treballar de la mà per a fer realitat una reivindicació que compartim i això és el que fem, amb aquesta nova reunió i la contractació d'una assistència amb un dels principals despatxos d'arquitectura de la Comunitat, d'una solvència contrastada en el disseny d'infraestructures esportives. També vam ser i som clars: no serà un camí curt ni fàcil, atesa la situació econòmica que travessa l'Ajuntament, amb sentències i pagaments d'expropiacions derivats de la gestió urbanística del PP que encara pengen sobre els comptes municipals. Però treballarem de la mà per a donar resposta a aquesta necessitat de l'esport local al més prompte possible", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es