Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real presenta les bases de la Gala de l'Esport i preveu iniciar la recepció de candidatures a partir del 2 de gener

tornar Imprimir

dimarts, 25 de desembre de 2018

Sala de premsa, Esports

Vila-real presenta les bases de la Gala de l'Esport i preveu iniciar la recepció de candidatures a partir del 2 de gener

El Servei Municipal d'Esports (SME) acaba de publicar les bases de la pròxima Gala de l'Esport que se celebrarà el 28 de febrer i per a la qual es podran començar a presentar propostes a partir del 2 de gener.

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, recorda que la gala, que es va recuperar al començament de 2018, compta amb un format diferent del d'edicions anteriors, i entregarà guardons a esportistes, equips, gestors o directius i entrenadors en actiu que durant l'any previ hagen destacat per alguna particularitat. "L'anterior format premiava tanta gent que al final s'acaben devaluant els reconeixements", afirma i assenyala que "el pròxim 28 de febrer es premiaran totes aquelles persones que hagen destacat al llarg d'aquest 2018".

Així, les bases estableixen que hi haurà premis per a la millor esportista femenina, el millor esportista masculí, el millor equip femení, el millor equip masculí, la millor esportista adaptada femenina i el millor en versió masculina, la o el millor gestor o directiu i el millor entrenador o entrenadora. En el cas de gestors o entrenadors se'n premiarà la trajectòria, i per als clubs es valoraran les tasques de promoció que hagen realitzat, així com l'obtenció de classificacions o marques d'especial rellevància. Per a les empreses col·laboradores es tindrà en compte el seu paper a l'hora de promocionar, fomentar o ajudar en diferents activitats esportives de la ciutat.

Per a triar els millors, els membres del Consell de l'Esport, que exerciran com a jurat, seleccionaran les propostes, que podrà realitzar qualsevol veí o veïna a títol individual dins del termini establit, en aquesta ocasió del 2 al 31 de gener de 2019 a través d'instància general al Registre General de l'Ajuntament de Vila-real, a la qual caldrà adjuntar el currículum de la candidatura. "El Consell Local de l'Esport es tornarà a reunir per a estudiar totes les propostes de candidatures i triarà els premiats per votació directa, amb un vot per membre i premi", afirma Serralvo, que aclareix que en cas d'empat hi haurà una segona votació per a desempatar.

Les bases recullen que si hi ha una renúncia, el premi s'atorgarà al següent de la llista i també es podran declarar deserts alguns dels premis per no reunir les candidatures els mèrits suficients per a obtenir el reconeixement, que consistirà en el lliurament del trofeu acreditatiu corresponent i s'atorgarà amb caràcter honorífic.

"La Gala de l'Esport tindrà lloc el dijous 28 de febrer de 2019, a les 20.30 hores, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner", indica Serralvo, que anima els veïns a fer les seues propostes perquè la Gala de l'Esport "siga un èxit".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es