Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El XXV Campionat Comunitari de Coloms de Raça arriba al Centre de Congressos de Vila-real del 7 al 13 de gener

tornar Imprimir

dijous, 27 de desembre de 2018

Sala de premsa, Esports

27-12-2018 Campionat coloms

El XXV Campionat Comunitari de Coloms de Raça arriba al Centre de Congressos de Vila-real del 7 al 13 de gener

El Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real serà escenari del 7 al 13 de gener de 2019 del XXV Campionat Comunitari de Coloms de Raça, que organitza la Federació de Colombicultura de la Comunitat Valenciana i que compta amb el suport de les regidories d'Esports i Congressos. Els edils d'Esports i Congressos, Javier Serralvo i Diego Vila, han presentat l'esdeveniment juntament amb el president del Club de Colombicultura La Unió de Vila-real, Juanjo Coll.

Vila ha destacat que "és una aposta de l'Ajuntament per a continuar destacant els nostres espais i les nostres marques de Ciutat de la Salut i l'Esport i Ciutat de Congressos, Fires i Esdeveniments" i ha destacat que en el que va d'any la ciutat ha acollit una dotzena de congressos amb més de 10.000 assistents.

D'altra banda, Coll ha explicat que aquesta trobada se celebra una vegada a l'any en la Comunitat -que compta amb 60.000 llicències de colombicultura- i que enguany "hem fet tot el possible perquè arribe a Vila-real, ja que moltes ciutats es disputen la celebració del campionat". En aquest sentit, ha destacat que "La Unió portem un centenar d'anys en funcionament i és un honor poder acollir una cita d'aquestes característiques a la nostra ciutat, ja que reuneix les característiques necessàries i especials que es requereixen perquè se celebre aquest esdeveniment tan important en el qual vam demostrar el nostre amor cap als animals i la naturalesa", apunta.

Tanmateix, Serralvo ha manifestat que "és una forma més d'optimitzar les nostres instal·lacions per a esdeveniments que destaquen les nostres marques de ciutat, que serveixen per a crear oportunitats, consolidar tradicions i reunir molts adeptes a diferents disciplines". "Serà una setmana molt intensa per a Vila-real, en la qual hi haurà entrada de coloms el dia 8, enjudiciament els dies 9 i 10 i mostra els dies 11 i 12, en horari de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00 hores. El diumenge serà la cloenda i lliurament de premis als guanyadors", explica l'edil d'Esports, qui mostra "l'orgull de comptar amb persones implicades que porten avant aquest tipus de propostes tan característiques".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es