Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

L'alcalde anuncia el nomenament de Carmen Rubert com a reina de les festes 2019, amb les dames Àgata Martínez, Bàrbara Martínez, Isabel González i Tania Ripollés

divendres, 11 de gener de 2019

Nomenament reina i dames 2019

La ciutat de Vila-real emprén un nou curs festiu, amb el nomenament oficial de Carmen Rubert López com a reina de les festes 2019. L'alcalde, José Benlloch, ha anunciat de forma oficial el nomenament de la jove vila-realenca en el tradicional acte oficial celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament, que ha pogut ser seguit en directe a través del canal municipal en Youtube. 

Carmen Rubert, de 17 anys i estudiant de batxillerat en el Laude British School, ostentarà el càrrec durant les festes patronals en honor a sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia, amb les seues quatre dames: Àgata Martínez Andreu, Bàrbara Martínez Andreu, Isabel González Montesinos i Tania Ripollés Gil. Les noves dames han sigut rebudes per les seues predecessores, Gemma Font, Gloria Manrique, Andrea Ayén i Lydia Estepa, mentre que la reina de 2018, Cristina Pesudo, ha sigut l'encarregada de donar-li la benvinguda a la seua successora en el càrrec per a l'actual exercici.

Galeria multimèdia

Imatges

Nomenament reina i dames 2019_1 Nomenament reina i dames 2019_2 Nomenament reina i dames 2019_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es