Inici

Benlloch trasllada als directors dels centres docents les millores en el contracte de neteja de les escoles de Vila-real

diumenge, 13 de gener de 2019

Reunió amb directors de col·legis pel contracte de neteja

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit amb els directors i directores dels centres docents de la ciutat per a traslladar-los les principals novetats del contracte de neteja en els col·legis, en vigor des de principis de gener, i informar-los de les novetats en les competències de neteja viària i d'instal·lacions, que a partir d'ara assumeix la Regidoria de Serveis Públics, dirigida per Francisco Valverde. La regidora de Contractació, Anna Vicens, i el regidor d'Educació, Eduardo Pérez, també han estat presents en la reunió. 

El contracte de neteja d'edificis municipals -entre ells, els centres educatius- es va adjudicar a finals de 2018 a les empreses Fovasa, Eulen i Vareser en diversos lots, després de superar diferents traves administratives arran el recurs presentat per una de les empreses participants. "Ha tardat més del que ens hauria agradat, però tenim un contracte millorat amb una finalitat molt clara: reforçar la neteja en els centres docents, amb un plica que pràcticament duplicava el contracte de neteja en col·legis inicial", recorda. Entre les millores, el nou contracte de neteja en centres educatius incrementa les hores i treballadors assignats, amb maquinària especialitzada i personal dedicat en exclusiva a la neteja dels cristalls, atenent d'aquesta manera una de les reivindicacions de les directives escolars.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es