Inici

El XVI Simposi convoca els concursos de fotografia Ciutat de Vila-real i Karibu per a joves

tornar Imprimir

dimarts, 15 de gener de 2019

Relacions institucionals, Sala de premsa

Presentació dels concursos de fotografia del XVI Simpòsium

El XVI Simposi convoca els concursos de fotografia Ciutat de Vila-real i Karibu per a joves

El Simposi de Fotografia i Naturalesa de Vila-real prepara la setzena edició amb un programa que inclou els concursos de fotografia de naturalesa Karibu per a joves i el Ciutat de Vila-real. El regidor de Congressos, Diego A. Vila, ha presentat aquesta nova edició, acompanyat pel director del Centre d'Educació Especial La Panderola, Vicent Esteve, i pel president d'EDC Natura-Fundació Omacha, Julio García Robles, entitat organitzadora del Simposi. 

El concurs de fotografia Karibu es dirigeix específicament als joves, amb l'objectiu de promoure la consciència ambiental i el respecte per la naturalesa des d'edats primerenques, en dues categories: Duma (de 9 a 12 anys) i Simba (de 13 a 17 anys). Els participants hauran d'enviar una fotografia per cada categoria en què es desitge participar, amb el nom, l'edat i un número de telèfon de contacte a edcnatura@ono.com. Entre els premis, destaquen un trofeu Lince i una càmera Nikon per als guanyadors de cadascuna de les categories i un lot de material educatiu per als accèssits. A més, hi haurà una menció d'honor per a joves i una altra per a alumnes dels centres d'educació especial, que consistiran en una càmera de fotos, un trofeu i un lot de material educatiu. La recepció de les imatges finalitzarà el 15 de març i els guardons s'entregaran durant la gala EDC Natura, a l'Auditori, el 13 d'abril, dins de les activitats del Simposi 2019.

En el cas del concurs Ciutat de Vila-real, sense límit d'edat i amb igual termini i condicions de lliurament, s'estableixen quatre categories -paisatge, flora, fauna i, per primera vegada, mars i oceans- i sis premis: el Botànic Calduch, de 1.000 euros; el Mars i Oceans, dotat amb 300 euros; Gallen Rowell per a paisatges, Joan Pellicer per a flora i David G. Samitier per a fauna, tots ells dotats amb 100 euros; i accèssits de 100 euros. Tots els guardons suposaran també el lliurament d'un diploma. No s'admetrà cap imatge d'animals en captivitat, nius ni motius que puguen ocasionar danys a les espècies.

"És un orgull per a nosaltres ser partícips d'aquesta 16a edició d'un esdeveniment que ens permet continuar consolidant la nostra marca de Ciutat de Congressos de la millor manera possible: destacant el respecte pel nostre entorn i la naturalesa", assenyala Vila. En la mateixa línia s'han pronunciat també Robles i Esteve, els qui animen la ciutadania a participar en el certamen.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es