Inici

El XVI Simposi convoca els concursos de fotografia Ciutat de Vila-real i Karibu per a joves

dimarts, 15 de gener de 2019

Presentació dels concursos de fotografia del XVI Simpòsium

El Simposi de Fotografia i Naturalesa de Vila-real prepara la setzena edició amb un programa que inclou els concursos de fotografia de naturalesa Karibu per a joves i el Ciutat de Vila-real. El regidor de Congressos, Diego A. Vila, ha presentat aquesta nova edició, acompanyat pel director del Centre d'Educació Especial La Panderola, Vicent Esteve, i pel president d'EDC Natura-Fundació Omacha, Julio García Robles, entitat organitzadora del Simposi. 

El concurs de fotografia Karibu es dirigeix específicament als joves, amb l'objectiu de promoure la consciència ambiental i el respecte per la naturalesa des d'edats primerenques, en dues categories: Duma (de 9 a 12 anys) i Simba (de 13 a 17 anys). Els participants hauran d'enviar una fotografia per cada categoria en què es desitge participar, amb el nom, l'edat i un número de telèfon de contacte a edcnatura@ono.com. Entre els premis, destaquen un trofeu Lince i una càmera Nikon per als guanyadors de cadascuna de les categories i un lot de material educatiu per als accèssits. A més, hi haurà una menció d'honor per a joves i una altra per a alumnes dels centres d'educació especial, que consistiran en una càmera de fotos, un trofeu i un lot de material educatiu. La recepció de les imatges finalitzarà el 15 de març i els guardons s'entregaran durant la gala EDC Natura, a l'Auditori, el 13 d'abril, dins de les activitats del Simposi 2019.

En el cas del concurs Ciutat de Vila-real, sense límit d'edat i amb igual termini i condicions de lliurament, s'estableixen quatre categories -paisatge, flora, fauna i, per primera vegada, mars i oceans- i sis premis: el Botànic Calduch, de 1.000 euros; el Mars i Oceans, dotat amb 300 euros; Gallen Rowell per a paisatges, Joan Pellicer per a flora i David G. Samitier per a fauna, tots ells dotats amb 100 euros; i accèssits de 100 euros. Tots els guardons suposaran també el lliurament d'un diploma. No s'admetrà cap imatge d'animals en captivitat, nius ni motius que puguen ocasionar danys a les espècies.

"És un orgull per a nosaltres ser partícips d'aquesta 16a edició d'un esdeveniment que ens permet continuar consolidant la nostra marca de Ciutat de Congressos de la millor manera possible: destacant el respecte pel nostre entorn i la naturalesa", assenyala Vila. En la mateixa línia s'han pronunciat també Robles i Esteve, els qui animen la ciutadania a participar en el certamen.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es