Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> NotÝcies joventut

Vila-real celebra la festa de Sant Antoni amb la MatxÓ de Llu´sos i el repartiment de rotllos i panets

dimarts, 15 de gener de 2019

Vila-real celebra aquesta setmana la festivitat de Sant Antoni, el patrˇ dels animals, amb la popular MatxÓ dels Llu´sos i el repartiment de pans bene´ts a l'ermita. El primer dels actes en honor al patrˇ dels animals tindrÓ lloc demÓ, 16 de gener, amb la MatxÓ que, des de fa 46 anys, organitza la Congregaciˇ de Llu´sos. La cercavila, seguida de foguera, benedicciˇ d'animals i repartiment de rotllos, compta amb el patrocini de les regidories de Joventut i de Tradicions.

L'acte comenšarÓ oficialment a les 19.30 hores, amb la benedicciˇ dels animals i l'inici de la desfilada, que recorrerÓ les avingudes de la MurÓ, Pius XII, Cardenal Tarancˇn, Raval del Carme, Major Sant DomÚnec, plaša Major i de la Vila, Major Sant Jaume, Pere III i la MurÓ. Una vegada arribats a la plaša de MossÚn Ballester, s'encendrÓ la foguera de Sant Antoni i es repartiran els 4.000 rotllos, amb reserva especial per a celÝacs. Amb motiu de la desfilada, el servei d'autob˙s Castellˇ Vila-real i Castellˇ Vila-real Borriana quedarÓ desviat de 18.00 a 22.00 hores. D'aquesta manera, les parades es faran davant de les piscines cobertes Yurema Requena i enfront de l'estaciˇ de trens, al costat de l'Espai Jove.

Ja el dimecres 17, la festa es trasllada a l'ermita de la Mare de DÚu de GrÓcia, on, a partir de les 13.00 hores, tindrÓ lloc la tradicional missa i repartiment de pans bene´ts. En aquest acte, organitzat per les regidories de Tradicions i d'Ermita, es distribuiran uns 1.200 panets, dels quals 100 estaran elaborats sense gluten. Una part dels panets es portarÓ tambÚ a les residŔncies d'ancians.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es