Inici -> Àrees -> Cultura -> Programació -> Notícies culturals

Rafael Beltrán i Jacinto Heredia culminen l'òpera 'Bienaventurado Pascual' sobre la figura del patró de Vila-real

tornar Imprimir

divendres, 18 de gener de 2019

Sala de premsa, Cultura, Ajuntament

Lliurament de l'òpera 'Bienaventurador Pasqual'

Rafael Beltrán i Jacinto Heredia culminen l'òpera 'Bienaventurado Pascual' sobre la figura del patró de Vila-real

El compositor i Fill Predilecte de la ciutat, Rafael Beltrán Moner, i l'escriptor i historiador Jacinto Heredia, han lliurat a l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, l'òpera composta amb motiu del 400é aniversari de la beatificació de sant Pasqual. L'òpera, amb el títol Bienaventurado Pascual, és un encàrrec del consistori i s'estrenarà a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner durant els actes de les Festes Fundacionals. 

Benlloch ha volgut mostrar el profund agraïment del consistori i la ciutat de Vila-real als autors de l'obra, que, assenyala, "posarà la millor banda sonora possible tant en la commemoració del nostre naixement com a ciutat com en l'efemèride del quart centenari de la beatificació del patró, que continuem celebrant enguany". "Que un músic de la talla de Rafael Beltrán, el nostre Fill Predilecte, estiga sempre disposat a col·laborar amb la ciutat en totes aquelles iniciatives culturals que sorgeixen és un orgull per a Vila-real. Més en aquesta ocasió, en la qual, amb el treball també inestimable de Jacinto Heredia en els textos, ens regalen als vila-realencs una òpera única que quedarà per sempre en la memòria i la història local", conclou.

Per a la producció de l'òpera, en un sol acte, s'ha comptat també amb la col·laboració del director musical Josep Gil, Sergi Heredia en la direcció d'escena, Héctor Goterris, d'Orquestra Supramúsica, i Ieva Lavrinovica (cor Tutte Voci).

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es