Inici

Benlloch visita la XXVI Mostra Internacional de Porcelanosa Grupo

tornar Imprimir

dilluns, 21 de gener de 2019

Sala de premsa, Ajuntament

Inauguració de la XXVI Mostra Internacional de Porcelanosa Grupo

Benlloch visita la XXVI Mostra Internacional de Porcelanosa Grupo

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha encapçalat la delegació municipal que ha acompanyat hui la consellera delegada de Porcelanosa, María José Soriano, i el president del grup Héctor Colonques, en la inauguració de la XXVI Mostra Internacional d'Arquitectura Global & Disseny Interior de la companyia, per la qual es preveu el pas de més de 12.000 persones fins al pròxim 25 de gener. La inauguració de la mostra, en la qual les empreses del grup mostren les últimes innovacions en materials ceràmics, ha servit també per fer balanç dels resultats de la companyia, amb més de 800 milions d'euros de facturació i la creació de 300 llocs de treball nous el 2018, a més de visitar les instal·lacions de la nova planta de producció. 

Benlloch ha destacat el creixement constant del grup i l'aposta per la creativitat i la innovació. "Per a Vila-real és un orgull comptar amb una empresa com Porcelanosa Grupo, una empesa que, de la mà de María José Soriano i els nostres fills predilectes Héctor Colonques i Manuel Colonques no deixa mai de mirar al futur, sense oblidar en cap moment les arrels que l'uneixen a la ciutat d'on va nàixer fa més de 45 anys gràcies a un altre visionari, el també Fill Predilecte de Vila-real, José Soriano Ramos. El Vila-real de hui, innovador, capdavanter i generador d'oportunitats, no es podria entendre sense ells", assenyala Benlloch.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de la XXVI Mostra Internacional de Porcelanosa Grupo_2 Inauguració de la XXVI Mostra Internacional de Porcelanosa Grupo_1 Inauguració de la XXVI Mostra Internacional de Porcelanosa Grupo_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es