Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

Vila-real inicia un programa d'intercanvis culturals i gastronòmics amb municipis de l'entorn amb una eixida aquest diumenge a la Festa de la Carxofa de Benicarló

tornar Imprimir

dimarts, 22 de gener de 2019

Sala de premsa, Relacions institucionals

Vila-real inicia un programa d'intercanvis culturals i gastronòmics amb municipis de l'entorn amb una eixida aquest diumenge a la Festa de la Carxofa de Benicarló

L'Ajuntament de Vila-real inicia aquest diumenge un programa pilot d'intercanvis gastronòmics i culturals amb municipis veïns, amb el qual pretén facilitar als vila-realencs l'accés a esdeveniments, productes i activitats culturals de poblacions de la província, al mateix temps establir contactes per a atraure visitants d'aquestes localitats a la ciutat. El programa arranca amb una eixida a la Festa de la Carxofa de Benicarló, que el municipi del Baix Maestrat celebra aquest cap de setmana. 

Per afavorir el coneixement d'aquesta festa i de la carxofa de Benicarló, producte amb denominació d'origen protegida, l'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Relacions Institucionals i l'empresa vila-realenca el3ments, ha programat una eixida especial, amb la col·laboració de la Federació d'Associacions de Veïns. L'excursió eixirà a les 9.00 hores de la parada d'autobús situada enfront dels Lluïsos i té previst arribar a Benicarló cap a les 10.00 hores. Una vegada allí, s'ha programat una activitat de quilòmetre zero, amb la visita a una cooperativa o finca, on els assistents podran conéixer directament el procediment de cultiu de la carxofa. Posteriorment, els participants podran assistir a la demostració gastronòmica i degustació inclosa en el programa de la festa. L'autobús de retorn eixirà a les 17.00 hores de Benicarló. Per a participar en l'esdeveniment, amb autobús i visita guiada gratuïtes, tan sols és necessari inscriure's prèviament a les associacions de veïns. 

"Aquest intercanvi és una ocasió única de conéixer un producte tan valorat i excel·lent com la carxofa de Benicarló i tota la cultura que es genera al seu voltant. Una oportunitat d'acostar-nos a un municipi veí, que volem que siga la primera de moltes, orgullosos com estem de pertànyer a una província tan rica com Castelló", assenyala la regidora de Relacions Institucionals, Silvia Gómez.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es