Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

El recital 'Lorca, 120 anys' ret homenatge al poeta granadí dissabte que ve a Els XIII

tornar Imprimir

dimecres, 23 de gener de 2019

Tradicions, Sala de premsa

Pressentació del recital Lorca, 120 anys

El recital 'Lorca, 120 anys' ret homenatge al poeta granadí dissabte que ve a Els XIII

Els versos de Federico García Lorca sonaran aquest dissabte en les cordes de la guitarra d'Ana María Archilés, acompanyant a les veus d'Evèlia Beltrán, Susana Claramonte, Lucía Martínez i Joan Carles Simó. Amb aquest recital, Vila-real se suma a la commemoració del 120é aniversari del naixement del poeta granadí.

El regidor de Tradicions, Santi Cortells, acompanyat d'Archilés i Martínez, ha presentat l'actuació, que tindrà lloc el dissabte, a partir de les 19.00 hores, a la sala d'actes d'Els XIII. "Lorca és un dels grans noms de la literatura universal; per això, ens sumem a la commemoració d'aquesta efemèride i ho fem amb un recital que unirà el poeta granadí amb Vila-real, gràcies a la música, també universal, de Francesc Tàrrega", assenyala Cortells. 

A més del vila-realenc, en el recital sonaran també peces compostes per l'argentina Claudia Montero, guanyadora de dos Grammy, entre altres compositors. En la selecció poètica, destaquen sobretot els versos del Romancero gitano. El recital també comptarà amb una peça de composició pròpia d'Archilés, El Millars, que la guitarrista ha interpretat durant la presentació de l'esdeveniment. "Sempre s'ha dit que Lorca va voler ser músic abans que poeta; per això, aquest recital és el millor homenatge que podríem fer-li", assenyala Martínez, qui ha animat els veïns de Vila-real a assistir a l'actuació.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es