Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat prepara amb les associacions locals la primera escola de formació per a la prevenció de la violència masclista a Vila-real

tornar Imprimir

divendres, 25 de gener de 2019

Igualtat, Sala de premsa

Reunió per a la creació de l'Escola d'Igualtat

Igualtat prepara amb les associacions locals la primera escola de formació per a la prevenció de la violència masclista a Vila-real

La regidora d'Igualtat, Rosario Royo, s'ha reunit aquest matí amb les representants de les associacions de dones i per la igualtat de Vila-real per tal de donar-los a conéixer l'Escola d'Igualtat, que el departament presentarà de manera oficial dimarts que ve. La iniciativa consisteix en un curs totalment gratuït, que s'impartirà en nou sessions (dimecres de 18.00 a 20.00 hores) per part d'experts en la matèria.

"Per a combatre la violència masclista només hi ha un camí: la formació. Per això llancem aquesta nova Escola d'Igualtat, gràcies també al suport del Govern a través del Pacte d'Estat contra la violència contra les dones. Amb aquest mateix objectiu, l'Escola incorporarà també les activitats que puguen proposar altres entitats, ja que pensem que la implicació de la societat civil en la igualtat és fonamental", assenyala Royo. Amb aquest objectiu, la regidora ha reunit aquest matí representants del Grup de Dones Vila-real, Associació Andrea Carballo Claramonte, Creu Roja i Afym. LGTBI+.

"L'Escola Municipal d'Igualtat i Prevenció de Violència, sota la direcció de l'agent d'Igualtat Ana M. Moltó, naix per a quedar-se, amb l'objectiu de constituir una eina de formació bàsica per a la ciutadania de Vila-real, i per què, no de la província", afegeix Royo. L'Escola es presentarà públicament dimarts 29 de gener, a les 18.00 hores, a la Casa dels Mundina. La primera sessió està programada el dimecres 6 de febrer (18 h).

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es