Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

L'Escola de Formació de la Policia Local millora les competències de 600 agents en les 20 accions formatives de 2018

diumenge, 27 de gener de 2019

L'Escola de Formació de la Policia Local (Efopol) ha format el 2018 un total de 600 agents en una vintena d'accions formatives. El balanç de cursos i tallers de l'any passat reflecteix la consolidació de l'Efopol com a referent per a la millora de les competències i habilitats dels agents locals, no solament de Vila-real sinó també de la província i la Comunitat Valenciana. 

Videovigilància, sorolls, defensa personal i específica per a dones, reconstrucció d'accidents o gossos detectors són algunes de les matèries que s'han abordat a la sala de formació de la Prefectura de Policia Local, encara que, sens dubte, les formacions de major projecció i abast internacional són aquelles referides a la mediació policial. Els cursos impartits per la Policia Local de Vila-real es dirigeixen fonamentalment a agents locals, si bé també han pogut millorar la seua formació membres de Policia Local d'altres municipis de la Comunitat, Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, Policia de la Generalitat, Protecció Civil i seguretat privada, amb algunes excepcions obertes també a professionals aliens en l'àmbit de la seguretat. 

"La Policia Local de Vila-real és un cos municipal summament professional i inquiet, sempre adaptant-se als nous reptes socials i millorant el servei a la ciutadania a través d'una formació contínua. Una actitud que els ha convertit en un cos eficaç, pròxim i model a seguir per a altres policies locals", valora la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es