Inici

El Consorci del Millars celebra el Dia de l'Arbre amb la plantació d'oms en el paratge

tornar Imprimir

dimecres, 30 de gener de 2019

Sala de premsa, Medi Ambient

Dia de l'Arbre del Consorci del Millars_2

El Consorci del Millars celebra el Dia de l'Arbre amb la plantació d'oms en el paratge

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars ha organitzat per primera vegada el Dia de l'Arbre, que s'ha celebrat a l'entorn del Pas de la Cossa, al terme municipal de Borriana. Al voltant de 200 alumnes dels col·legis Hortolans i La Panderola, de Borriana i Vila-real, han plantat 50 oms europeus (Ulmus minor). Es tracta d'oms resistents a la grafiosi. Aquests centres també acullen alumnes d'Almassora.

La jornada s'ha celebrat amb la col·laboració del Ministeri de Transició Ecològica i les entitats que formen part del Consorci, agents mediambientals i tècnics de l'entitat. Els arbres han sigut proporcionats pel Ministeri.

Els arbres formen part del pla que està duent a terme l'entitat per a recuperar l'om en la ribera del riu, una espècie molt afectada per la grafiosi. Els xiquets i xiquetes, juntament amb els professors, han gaudit d'un matí en la naturalesa.

Galeria multimèdia

Imatges

Dia de l'Arbre del Consorci del Millars_1 Dia de l'Arbre del Consorci del Millars Dia de l'Arbre del Consorci del Millars_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es