Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Vila-real se suma a la repulsa contra la violència de gènere a través del mural ceràmic La Comunitat

dimecres, 30 de gener de 2019

Ceramistes del mural "La Comunitat"

El municipi de Vila-real ha volgut sumar-se al projecte artístic que dos ceramistes, Ángel Igual i Antonio López Requena, han posat en marxa per a conscienciar la societat sobre el rebuig a la violència de gènere. En aquesta ocasió, ha sigut la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real la que organitza els treballs del mural ceràmic, amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat, el projecte Juntes de Creu Roja Vila-real, l'Associació Andrea Carballo i el Grup de Dones de Vila-real. 

La premissa per a la creació d'aquest mural ceràmic en repulsa a la violència de gènere, que està previst que s'instal·le en diferents ciutats espanyoles i batejat com La Comunitat, és que siga col·laboratiu. L'activitat estarà dirigida pels dos ceramistes i serà participativa, oberta a tots els públics i gratuïta. Per a participar no és necessari portar cap material. 

El mural es treballarà a l'antiga Escola Taller (avinguda d'Europa, 34) en horari de 16.00 a 20.00 hores el divendres 1 de febrer i de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores el dissabte 2 de febrer i el diumenge 3 de febrer. Paral·lelament als treballs en el mural, s'han programat activitats lúdiques com ara concerts, espectacles, contacontes, música, tardeo i sorpreses. 

Els artistes avancen que el mural "es confeccionarà a partir de peces ceràmiques en forma de mòduls hexagonals que recorden les cel·les d'un rusc d'abelles, on els participants podran deixar la seua empremta que quedarà per sempre amb el propòsit de recordar, ara i en el futur, la importància de la igualtat". Durant la seua execució, es realitzaran enregistraments i entrevistes amb la finalitat d'elaborar un documental de caràcter educatiu paral·lel al projecte.

Galeria multimèdia

Imatges

Ceramistes del mural "La Comunitat"_1 Ceramistes del mural "La Comunitat"_2 Ceramistes del mural "La Comunitat"_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es