Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local enceta les campanyes de 2019 amb la vigilància del transport escolar en col·laboració amb la DGT

dissabte, 2 de febrer de 2019

La Policia Local de Vila-real inicia dilluns que ve una nova campanya de control de transport escolar, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit (DGT). Es tracta de la primera campanya de 2019 de la Policia Local, que va tancar l'exercici passat amb un total de 15 campanyes centrades en diferents aspectes, com la seguretat al camp, gossos perillosos, seguretat dels menors o vigilància del consum d'alcohol i drogues al volant per a evitar accidents.

Aquesta nova campanya té com a objectiu garantir la seguretat dels menors i certificar que els vehicles en els quals es traslladen compleixen totes les mesures que marca la normativa, a més de proveir les famílies i la comunitat educativa de recomanacions per als seus desplaçaments als col·legis. Durant tota la setmana, els agents intensificaran les inspeccions sobre el transport escolar i comprovaran que les autoritzacions i documents que han de tenir siguen els correctes per a la prestació del servei. Amb aquest objectiu, es verificarà que les condicions tècniques i elements de seguretat són els que exigeix la normativa i que els requisits especials que ha de complir el conductor, com el permís de conducció o els temps de conducció i descans, són els estipulats. 

Entre altres qüestions, la vigilància prestarà especial atenció a l'ús del cinturó i sistemes de retenció en aquells autobusos que els tinguen instal·lats, circumstància que es dona en més del 60% dels vehicles de transport col·lectiu. La DGT també inclou en la campanya el foment dels Camins Escolars Segurs, iniciativa que a Vila-real es desenvolupa en diversos col·legis.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es