Inici -> Àrees -> Proximitat -> Notícies de proximitat

El servei Gestiona't obri nova oficina per a ajudar les famílies a estalviar en la factura energètica

dimecres, 6 de febrer de 2019

Presentació del servei Gestiona't

El servei Gestiona't, implantat de manera pionera per l'Ajuntament de Vila-real l'any 2014, torna amb una nova oficina per a ajudar les famílies vila-realenques a reduir l'import de la seua factura energètica. A partir d'ara, el servei Gestiona't es prestarà els dimarts, de 9.30 a 13.30 hores, a la planta baixa de l'Ajuntament i incorpora per primera vegada assessorament específic per a la instal·lació d'energies renovables o adquisició de cotxes elèctrics.

El regidor de Proximitat, Diego A. Vila, i el responsable de l'oficina, l'arquitecte Fernando Pla, han presentat aquesta nova edició del servei, que en anteriors etapes ha permés els usuaris aconseguir un estalvi de fins al 50% en la seua factura domèstica de llum, aigua o gas. En el cas del servei específic per a comerços, l'estalvi ha arribat de vegades fins al 80% dels rebuts energètics. 

"L'oficina Gestiona't és un dels serveis que millors resultats ens ha donat, ajudant directament les famílies en temps molt complicats, amb un rebut de la llum en continu increment, afavorint un estalvi molt important tant en termes econòmics com de consum i, per tant, també de sostenibilitat", assenyala Vila. "Amb l'objectiu de continuar avançant en aquesta línia, recuperem i ampliem el servei, que també assessorarà les famílies que estiguen pensant a adquirir un vehicle elèctric o instal·lar a les seues llars qualsevol tipus de font energètica alternativa, com poden ser plaques solars", agrega. 

Gestiona't és una oficina completament gratuïta, a la qual els veïns i veïnes de Vila-real poden acudir amb les seues factures de subministraments energètics i, de manera individualitzada, rebre assessorament per part de professionals especialitzats sobre les millors tarifes i opcions que ajusten els rebuts al consum real de les llars. "El nostre treball consisteix principalment a assessorar i donar consell als usuaris per a reduir l'import de la factura elèctrica, ajustant-la a les necessitats del client", detalla Pla. "Fent un estudi detallat d'aquestes necessitats i aplicant les tarifes que millor s'ajusten a aquests consums reals es poden aconseguir estalvis molt importants", puntualitza. "No es tracta de dir amb quina companyia treballar, sinó d'aconseguir el millor servei i el major estalvi possible amb la companyia que l'usuari tinga contractada", matisa Vila. 

Per a fer ús del servei es pot acudir directament a la planta baixa de l'Ajuntament, si bé és recomanable sol·licitar cita prèvia en el correu info@m3a.es. Després d'una primera entrevista, el personal tècnic de l'oficina analitza els subministraments i trasllada les seues recomanacions d'estalvi i ajuda per a canvis en el contracte.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es