Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real acull la tercera edició de la Setmana Ciclista Valenciana amb una nova etapa de la carrera exclusiva de dones

tornar Imprimir

divendres, 15 de febrer de 2019

Sala de premsa, Esports

Presentació de la Setmana Ciclista Valenciana_1

Vila-real acull la tercera edició de la Setmana Ciclista Valenciana amb una nova etapa de la carrera exclusiva de dones

Les dones seran les protagonistes el pròxim 22 de febrer. Per tercer any consecutiu, Vila-real acull la Setmana Ciclista Valenciana. Volta Comunitat Valenciana Dones, que "s'integra en un any molt marcat pel ciclisme a la ciutat", tal com ha anunciat el regidor d'Esports, Javier Serralvo, acompanyat pel president del Club Ciclista Escapada, Rubén Donet. 

"La jornada forma part d'un tour europeu en el qual participen dones de fins a 11 nacionalitats i, en el nostre cas, té quatre etapes: la primera a València, la segona a la província de Castelló, la tercera a Alacant i la quarta novament a València", explica Donet. "Serà en aquesta segona jornada quan les ciclistes isquen de Borriol vora les 13.30 hores i s'espera l'arribada de la primera cap a les 16.00 hores a l'entorn de l'Estadi de la Ceràmica, on també hi haurà una pantalla gegant per a seguir el recorregut", apunta, al mateix temps que destaca la gran quantitat de corredores que s'hi donaran cita, "totes de gran nivell, una de les quals de Castelló". 

La carrera, que compta amb la col·laboració de diferents administracions -com la Generalitat-, entitats privades i cossos de seguretat, suposa "una mostra més de la nostra implicació en l'esport i, especialment, en el ciclisme femení, així com amb la generació d'economia i turisme per a la nostra ciutat", afirma Serralvo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es