Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

El Mercat Medieval recorda els 745 anys del naixement de Vila-real amb tres dies de dansa, teatre, música, mostra d'oficis i llocs de venda de productes d'artesania

tornar Imprimir

dissabte, 16 de febrer de 2019

Sala de premsa, Economia

Mercat Medieval 2019

El Mercat Medieval recorda els 745 anys del naixement de Vila-real amb tres dies de dansa, teatre, música, mostra d'oficis i llocs de venda de productes d'artesania

Vila-real continua immersa en els actes commemoratius del 745é aniversari de la fundació de la ciutat. Per això, els dies 22, 23 i 24 de febrer comptarà amb el tradicional Mercat Medieval, que se situarà als voltants del carrer de Bayarri i de la basílica de Sant Pasqual. Com cada any, hi haurà tot tipus d'exhibicions, teatre, dansa, música, mostra d'oficis, activitats per als més menuts i una càmera de tortures, tot això ambientat amb l'attrezzo històric estrenat l'any passat, que compta amb banderoles i estendards dels principals escuts, blasons i símbols heràldics dels alcaldes de Vila-real a l'Edat Mitjana. 

El divendres 22, a les 18.15 hores, tindrà lloc la inauguració oficial, que començarà amb un pregó d'inauguració, música folk, cercavila musical i teatre, que donaran vida al recinte durant tota la vesprada. A la nit també es podrà gaudir d'exhibicions com Sor Violeta, de la Troupete, i música andalusí, a càrrec de Treefolk, entre altres. 

El dissabte i diumenge les activitats tornaran a prendre els carrers del mercat, des de les 10.30 fins a les 14.30 h i de 17.30 fins a les 23.00 hores, amb teatre, cercaviles, música i diferents activitats per a tots els públics. "Com cada any, els veïns i visitants que acudisquen al Mercat Medieval podran recórrer desenes de llocs de venda, on s'oferirà una àmplia varietat d'actes i espectacles itinerants que dotaran de major contingut a la fira durant els tres dies", explica el regidor d'Economia, Xavier Ochando. "Les mostres d'artefactes de l'època, la cambra de tortures, el racó infantil i l'àmplia varietat de productes gastronòmics i artesans, com ara cosmètica natural, pans, embotits, adobats, fruites exòtiques o formatges, faran les delícies de tot aquell que s'anime a passejar pel recinte, al mateix temps que podran veure els artesans, arribats des de diferents punts, en ple procés de creació dels seus productes", conclou.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Mercat Medieval 2019_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Mercat Medieval 2019_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es