Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

Vila-real prepara dos autobusos per a sumar-se a la manifestació de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador a Nules

dimecres, 20 de febrer de 2019

Sancho anuncia dos autobusos per assistir a la manifestació en defensa de l'agricultura de Nules

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, i amb el suport del Consell Agrari, se suma a la manifestació convocada per la Plataforma per la Dignitat del Llaurador, que tindrà lloc dilluns que ve a Nules. Amb aquest objectiu, posa a la disposició dels vila-realencs dos autobusos que els traslladaran de manera gratuïta fins al municipi veí per a poder participar en la reivindicació.

El regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Pasqual Sancho, acompanyat pel secretari del Sindicat de Regs i membre del Consell Agrari, Manolo Rubert, ha donat a conéixer tots els detalls d'aquesta iniciativa, que "pretén contribuir a fer-nos sentir davant el Govern i davant Europa". El primer autobús eixirà a les 18.15 hores des de l'antiga Cambra Agrària, amb preferència per als membres del Consell Agrari. Tot seguit eixirà un segon autobús amb la resta de viatgers. "En el cas que es quede gent esperant per a pujar, els autobusos faran un altre viatge, amb la qual cosa esperem que siguen quatre perquè assistisca el major nombre de persones", indica.

"Quants més siguem, més ens farem sentir", assenyala Sancho, qui destaca que en les últimes reunions es va acordar que Nules concentrara totes les manifestacions de la comarca. A més de Vila-real, han confirmat l'assistència municipis com Almenara, Almassora, les Alqueries, Artana, Betxí, Borriana, Castelló, la Llosa, Moncofa, Nules, Onda, Ribesalbes, la Vall d'Uixó, Xilxes i la Vilavella. Els qui acudisquen amb cotxe particular podran estacionar en un pàrquing gratuït que s'ha habilitat a aquest efecte. "Són moltes les polítiques que ens estan perjudicant i lamentem que tercers països ens estiguen fent tant de mal, per això hem d'eixir al carrer i lluitar per la dignitat de l'agricultor", assenyala.

Per part seua, Rubert indica que és la tercera manifestació que es convoca per a denunciar "la crisi de l'agricultura, especialment el xicotet agricultor, que està patint una campanya ruïnosa i és qui realment s'encarrega de tirar endavant el sector". "L'agricultura està desmantellada i no podem renunciar a tenir un sector agrícola en les condicions que mereix", afirma.

La manifestació eixirà de la rotonda del Llaurador de Nules i s'espera que assistisquen tots els alcaldes dels municipis implicats. En acabar, membres de la societat civil llegiran un manifest. "Esperem que se sume molta gent perquè ens escolten; estem segurs que serà una trobada multitudinària", apunta Sancho, qui anima a participar-hi. Per a fer previsió, es recomana cridar a la Regidoria d'Agricultura, al 964 547 250, i avisar quantes persones acudiran amb l'autobús gratuït.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es