Inici -> └rees -> Sanitat -> NotÝcies sanitat

El programa Educaliment, reconegut com a bona prÓctica del sistema valenciÓ de salut

tornar Imprimir

dimecres, 20 de febrer de 2019

Salut, Sala de premsa, Sanitat

Educalimentant rep el diploma de bones prÓctiques de la Conselleria de Sanitat_2

El programa Educaliment, reconegut com a bona prÓctica del sistema valenciÓ de salut

El programa Educalimentant, impulsat per la Regidoria de Sanitat i el Departament de Salut de la Plana per a afavorir els hÓbits de vida saludables als centres de salut de la ciutat, ha estat reconegut com un exemple de bones prÓctiques. Les nutricionistes que desenvolupen el projecte, acompanyades pel gerent de l'Órea de la Plana, Miquel Rovira, han assistit a la II Jornada de Bones PrÓctiques organitzada per la Conselleria, en la qual s'han reconegut 37 projectes de bones prÓctiques del sistema valenciÓ de salut. 

El programa Educalimentant Ús un projecte de prevenciˇ de malalties cr˛niques a travÚs de la formaciˇ nutricional impartida en centres de salut de Vila-real i dirigida tant a pacients com a professionals sanitaris. La regidora de Sanitat, Silvia Gˇmez, ha felicitat l'equip de nutricionistes per la tasca realitzada i assenyala la importÓncia de seguir treballant per millorar els hÓbits de vida de la ciutadania com a model de prevenciˇ de malalties.

Galeria multimèdia

Imatges

Educalimentant rep el diploma de bones prÓctiques de la Conselleria de Sanitat Educalimentant rep el diploma de bones prÓctiques de la Conselleria de Sanitat_1
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es