Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

El fòrum Ocupa't bat tots els rècords a Vila-real amb més de 2.100 persones citades en el Centre de Congressos, Fires i Trobades

tornar Imprimir

divendres, 22 de febrer de 2019

Relacions institucionals, Sala de premsa, Economia, Ajuntament

Fòrum Ocupa't 2019_1

El fòrum Ocupa't bat tots els rècords a Vila-real amb més de 2.100 persones citades en el Centre de Congressos, Fires i Trobades

La quarta edició del fòrum de cerca d'ocupació, assessorament, formació i informació laboral Ocupa't ha batut tots els rècords, amb un total de 2.150 inscrits de Vila-real i de diferents punts de la comarca, que han passat durant tota la jornada pel Centre de Congressos, Fires i Trobades. L'alcalde, José Benlloch, el secretari autonòmic de Labora, Enric Nomdedéu, i el regidor d'Economia, Xavier Ochando, han inaugurat l'esdeveniment que, entre altres coses, s'encarrega de posar en contacte de forma ràpida i directa a empreses que busquen candidats amb persones que busquen ocupació. 

En total han sigut 33 les entitats col·laboradores, de les quals 23 han sigut companyies que oferien 117 llocs de treball, també per a persones amb capacitats diferents i titulats universitaris. Durant l'esdeveniment -organitzat en col·laboració amb les regidories d'Economia i Congressos-, s'han realitzat més de 700 entrevistes laborals. "Portem des de 2011 treballant a crear iniciatives pioneres per a eixir del mal pas de l'atur i, encara que hi ha hagut dificultats, aquest equip de govern sempre ha tingut clar que no estem per a invertir en castells, sinó en les persones, que són els qui més ho necessiten", assenyala l'alcalde, qui recorda que Vila-real acumula set mesos seguits com la ciutat de la Comunitat Valenciana amb menys atur. 

"La situació és difícil i ens agradaria que no hi haguera tanta gent en cerca d'ocupació, però també ens satisfà saber que aquest fòrum ja s'ha convertit en un referent, amb xifres històriques que superen, fins i tot, esdeveniments similars organitzats per altres administracions", assenyala Ochando. "Els 4,6 milions d'euros que hem invertit enguany en plans d'ocupació han arribat a 500 famílies de Vila-real", indica, "això són realitats, com el simple fet que els qui han organitzat aquest fòrum són dos exmembres de la Llançadora d'Ocupació, que fa quatre anys estaven a l'altre costat, en el de demandants d'ocupació, i que ara ajuden altres persones a trobar un treball i aprofitar les oportunitats que se'ls brinden", apunta. Per part seua, Nomdedéu s'ha mostrat satisfet de visitar una ciutat "que és un model quant a l'esforç pressupostari per a crear ocupació".

Galeria multimèdia

Imatges

Fòrum Ocupa't 2019_3 Fòrum Ocupa't 2019_4 Fòrum Ocupa't 2019_5

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es