Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'òpera 'Bienaventurado Pascual' ret homenatge al patró de Vila-real en el 400é aniversari de la seua beatificació

tornar Imprimir

dissabte, 23 de febrer de 2019

Sala de premsa, Cultura, Ajuntament

Estrena de l'òpera 'Bienaventurado Pascual'_4

L'òpera 'Bienaventurado Pascual' ret homenatge al patró de Vila-real en el 400é aniversari de la seua beatificació

La vida de sant Pasqual Baylón ha pujat a les taules de l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner en l'òpera inèdita Bienaventurado Pascual, composta pel Fill Predilecte de la ciutat Rafael Beltrán i amb textos de Jacinto Heredia. L'obra, produïda per l'Ajuntament de Vila-real amb motiu del 400é aniversari de la beatificació de sant Pasqual i estrenada en el marc de les Festes Fundacionals de la ciutat, està dirigida per Josep Gil Gil i ha comptat amb el Cor Tutte Voci i l'Orquestra Supramúsica. En el repartiment, les veus del tenor José Ángel González com a fra Pasqual Baylón, acompanyat de Juan Felipe Durá, Marián Torres, Ricardo Castelló, David Cervera i Juan Pérez Rochatte. L'escenografia ha estat a càrrec de la companyia La Fam; completen els crèdits de l'òpera Héctor Chabrera, com a regidor musical, Sergio Heredia, regidor tècnic, i Lloret Porcar en el vestuari. 

L'alcalde, José Benlloch, ha assistit a l'estrena de l'obra, acompanyant els seus autors, i ha destacat el treball de l'elenc artístic i tècnic per a fer possible la recreació musical d'un passatge de la vida del patró de la ciutat. Diumenge, l'Auditori acollirà la segona representació de l'obra, a partir de les 19.30 hores.

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Estrena de l'òpera 'Bienaventurado Pascual'_1 Estrena de l'òpera 'Bienaventurado Pascual' Estrena de l'òpera 'Bienaventurado Pascual'_3

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es