Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local de Vila-real presenta candidatura a l'11a edició dels Premis Ponle Freno d'Atresmedia

diumenge, 24 de febrer de 2019

La Policia Local de Vila-real acaba de presentar la seua candidatura a l'onzena edició dels Premis Ponle Freno, que organitza la productora Atresmedia i l'objectiu dels quals és contribuir a salvar vides, recomanar pràctiques i hàbits de conducció segurs, aconseguir que la seguretat de conductors, ciclistes i vianants millore i promocionar l'educació viària al país. 

El cos de seguretat municipal participa amb dues candidatures en dues de les categories de la convocatòria. D'aquesta manera, s'ha presentat el projecte de Seguiment de víctimes greus per accidents de trànsit (Sevigrac) a la categoria de Millor acció en seguretat viària. L'objectiu és donar a conéixer aquesta iniciativa com un projecte eminentment preventiu amb un enfocament humanístic del treball de la Policia Local per a l'acompanyament de les víctimes de sinistres viaris. 

D'altra banda, la Policia Local opta a un premi dins de la categoria Ponle freno júnior, amb el projecte de Prevenció viària, que es desenvolupa des de fa més de 32 anys a Vila-real i que consisteix en un repàs de la trajectòria de la Policia Local en el treball de prevenció per a la seguretat viària, incloent diferents campanyes, formació, congressos, publicacions, obres de teatre i integració i educació viària, entre altres propostes.

Un Jurat de la corporació Atresmedia valorarà totes les propostes rebudes fins al 27 de març i posteriorment donarà a conéixer els premiats. "Esperem que Vila-real siga reconeguda pel treball que realitzen des de fa anys els membres de la nostra Policia Local", afirma la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es