Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

La Regidoria de Cooperació i Integració i Pangea organitzen el curs Estratègies antirumors per a la convivència escolar

tornar Imprimir

diumenge, 24 de febrer de 2019

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

La Regidoria de Cooperació i Integració i Pangea organitzen el curs Estratègies antirumors per a la convivència escolar

La Regidoria de Cooperació i Integració i l'oficina Oapmi-Pangea de Vila-real han organitzat la formació Estratègies antirumors. Una programació de 30 hores, en la qual s'inclouen tres cursos independents de 10 hores cadascun, i l'objectiu de les quals és dotar els assistents de les eines necessàries per a combatre els rumors falsos que s'estenen en la societat. 

Es tracta de cursos altament recomanats per al personal docent, ja que estan dotats de certificació municipal i de l'ANPE, per la qual cosa aporten punts per a participar en les bosses d'ocupació del sector. El primer dels cursos inclosos dins de la formació va tenir lloc els dies 23 i 30 de gener i el 6 de febrer, sota el títol Convivència escolar en la diversitat cultural. El segon d'ells, Anàlisi de situacions educatives en la diversitat cultural, va començar aquest dimecres 20 de febrer i continuarà els dies 27 i el 6 de març. El tercer dels tallers serà el d'Intercanvis i experiències de la convivència escolar en la diversitat cultural, que es desenvoluparà els dies 20 i 27 de març i el 3 d'abril. Totes les sessions s'organitzen en horari de vesprada a l'edifici de Serveis Socials, situat al carrer de Josep Ramon Batalla, 38.

El regidor de l'àrea, Álvaro Escorihuela, explica que aquests cursos són ideals per a "professorat, membres d'AMPA, el teixit associatiu i veïns en general" i destaca que existeix la modalitat presencial i en línia. "Vivim en una societat en la qual és fàcil que sorgisquen conflictes a causa dels rumors i les notícies falses, tan habituals, per això és important comptar amb les eines necessàries per a desmuntar rumors i transformar el conflicte en una oportunitat de creixement", indica. Les inscripcions es poden fer a l'oficina Pangea o a través de pangea@vila-real.es o telefonant al 964 547 130/8.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es