Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El Club de Proximitat i Sanitat llancen la campanya Cuida't en salut, amb eixides al balneari de Marina d'Or per 15 euros

tornar Imprimir

dilluns, 25 de febrer de 2019

Proximitat, Sala de premsa, Sanitat

El Club de Proximitat i Sanitat llancen la campanya Cuida't en salut, amb eixides al balneari de Marina d'Or per 15 euros

La Regidoria de Sanitat i el Club de Proximitat de l'Ajuntament de Vila-real llancen una nova campanya d'eixides de salut al balneari de Marina d'Or, amb set activitats programades fins al mes de juliol i una capacitat prevista d'unes 100 persones en cada eixida. La primera d'elles, per a la qual ja s'ha obert la inscripció, tindrà lloc el 10 de març. Les eixides, sota el nom Cuida't en salut, consisteixen en el trasllat a Orpesa amb autobús, amb entrada al balneari i dinar en el complex de vacances per tan sols 15 euros. A més, la campanya inclou una xarrada de salut i nutrició en cada eixida.

Després de la primera excursió del dia 10, Cuida't en salut ha programat noves eixides els dies 24 i 31 d'aquest mateix mes. Posteriorment, la campanya es reprendrà en els mesos de maig i juny. Per a participar en el programa tan sols cal emplenar la instància corresponent i registrar-la a través de l'Oficina Municipal d'Atenció i Tràmits.

"Vila-real és una Ciutat de la Salut i de l'Esport; ens agrada cuidar-nos i cuidar dels nostres i, per això, llancem aquest paquet d'eixides, en col·laboració amb Marina d'Or, amb un preu molt reduït i un apartat importantíssim de formació nutricional, amb el qual pretenem ajudar els vila-realencs i les vila-realenques a sentir-se millor, afavorint el benestar i la qualitat de vida", assenyala la regidora de Sanitat, Silvia Gómez.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Instància Ciuda't en salut
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es