Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Miss Caffeina, Hamlet, Fangoria, Los Secretos i la Década Prodigiosa, entre les 17 actuacions del cartell de festes de 2019

dilluns, 4 de març de 2019

Presentació dels concerts de festes 2019

Miss Caffeina, Hamlet, Fangoria, Los Secretos i la Década Prodigiosa són només alguns dels grups que formen part del cartell d'actuacions musicals que s'oferiran durant els festejos en honor a sant Pasqual i a la Mare de Déu de Gràcia aquest 2019. Una llista que completen una dotzena de grups, tal com han anunciat el regidor de Festes, Diego Vila; el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i el responsable de la Comissió d'Espectacles, Borja Llop. 

El cartell musical comença el divendres 10 de maig, a les 23.30 hores a la plaça Major, amb el Rock per la Llengua, que organitza la Regidoria de Normalització Lingüística, que ha programat les actuacions de La Fúmiga i Zoo. El mateix escenari acollirà el dissabte 11 l'actuació de Blas Cantó; el dilluns 13 el Musical Queen, i el dijous 16 un Tribut a Luis Miguel. Les festes de maig comptaran també amb Avenida Sur Orquesta, que oferirà el seu espectacle el divendres 17 a la plaça del Llaurador. 

El Recinte de la Marxa serà un altre dels escenaris durant els festejos, on els amants del rock podran gaudir de Hamlet i Killus també el divendres 17, jornada en la qual també se celebrarà el BeerRock Fest, en aquest cas al pati del col·legi Escultor Ortells. Les festes de maig s'acomiadaran amb l'actuació de Miss Caffeina el dissabte 18, a la plaça Major i amb el tradicional concert que la Junta de Festes programa per a l'últim dia dels festejos, en aquesta ocasió a càrrec de La Década Prodigiosa. 

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia començaran fort amb l'actuació de Fangoria, el divendres 30 d'agost, que tindrà lloc previsiblement a la plaça del Llaurador. La plaça Major serà escenari el dissabte 31 del Festival de Balls de Saló i el diumenge 1, el carrer del Cardenal Tarancón acollirà el Musical Evolution. L'Orquesta Cygnus actuarà el dilluns 2 a la plaça Major, mentre que per al dijous 5 està previst que actue l'Orquesta Syberia al Recinte de la Marxa i el divendres 6 farà el mateix l'Orquesta Kraken, a la plaça del Llaurador. Tancaran els concerts de setembre Los Secretos, el dissabte 7 a la plaça Major, i Lone Star, el diumenge 8 a la plaça Major.

L'edil de Festes destaca que "hem hagut d'esperar per a presentar els concerts de manera oficial, ja que s'ha aconseguit aglutinar grups de primer nivell que per qüestions de contractació encara no es podia revelar la seua arribada a la nostra ciutat". A més, ha agraït a la Junta de Festes i a la Comissió d'Espectacles "tot el treball que fan per a aconseguir aquest tipus d'artistes, que actuen gratis per al públic, que esperava conéixer des de fa temps el cartell preparat per a aquest 2019". 

Per la seua banda, Colás recorda que "com sempre, hem treballat per a arribar a tots els segments d'edat i intentem abastar tots els gustos". A més, assenyala que "qualsevol iniciativa de penyes o associacions és sempre tinguda en compte i es facilita que es duga a terme" i assegura que "encara seria viable incorporar alguns actes més d'aquest tipus, especialment al setembre". En aquest sentit, destaca que també al maig se celebra el concurs de grups locals, que "tot i que no l'organitza la Junta de Festes, té molt de seguiment" i avança que "una de les activitats infantils més demandades, com és el Cantajuegos, tornarà el dimecres de festes, a causa de la magnífica resposta del públic".

També està previst que actue la companyia de teatre local La Fam i hi haurà alguna activitat amb vies i locomotores de tren per a xiquets i no tan xiquets. "Aprofitant que aquesta setmana no tindran classe, intentarem tenir una oferta variada especialment per als xiquets i joves i també per a la resta de públics", conclou.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Concerts de festes 2019
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es