Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

La II Jornada Innovagri sobre el Cultiu dels Cítrics aborda a Vila-real noves tècniques per a la rendibilitat agrícola

dimecres, 20 de març de 2019

El pròxim 26 de març el Centre Social Fundació Caixa Rural Vila-real acull la II Jornada Innovagri sobre el Cultiu dels Cítrics, organitzada per l'editorial Eumedia, amb el patrocini de Kenogard, Comercial Química Massó i Caixa Rural Vila-real, i amb la col·laboració de Decco, Anecoop, la IGP Cítrics Valencians i l'Ajuntament de Vila-real. Dirigida tant a tècnics com a agricultors i responsables d'explotacions citrícoles, durant la jornada, que és d'inscripció gratuïta fins a completar aforament, s'abordaran diverses tècniques i tecnologies per a la millora de la rendibilitat en aquest cultiu.

Després de la inauguració per part de l'alcalde, José Benlloch, Inmaculada Sanfeliu, directora general del Comité de Gestió de Cítrics, analitzarà els reptes futurs per al sector citrícola espanyol. A continuació, David Uclés, director del servei d'estudis de l'Àrea d'Innovació Agroalimentària del Grup Cooperatiu Cajamar, abordarà el canvi estructural en el sector citrícola, ponència a la qual seguirà una altra de Juan José Prats Mahiques, mànager de producte de Kenogard, qui exposarà les prestacions de l'insecticida per al control d'àcars tetraníquids Poseidon.

Després de la pausa café, Abel Zaragoza, director de màrqueting de Comercial Química Massó, presentarà Masslure AoAu, una eina biotecnològica per al control de poll roig de Califòrnia (Aonidiella aurantii). I finalment, Vicente Tejedo, cap de secció de Citricultura del Servei de Transferència de Tecnologia de l'IVIA, durà a terme una anàlisi de la citricultura a la Comunitat Valenciana, juntament amb un estudi de l'optimització de recursos per a la competitivitat. Després d'una taula redona, en la qual els assistents podran plantejar els seus dubtes als ponents, la jornada serà clausurada per Roger Llanes Ribas, director general d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Innovagri
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es