Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Pasqual Broch serà el mantenidor en el Pregó de festes de 2019

dijous, 21 de març de 2019

Pasqual Broch Reverter serà el mantenidor en l'acte del Pregó de festes i imposició de bandes en la proclamació de la reina de les festes de Vila-real 2019, Carmen Rubert López, i les dames de la cort d'honor, Àgata Martínez Andreu, Tania Ripollés Gil, Bárbara Martínez Andreu i Isabel González Montesinos. L'acte se celebrarà a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, el dissabte dia 27 d'abril, a les 21.00 hores.

Pasqual Broch és enginyer tècnic agrícola, euroenginyer agrònom, màster en Producció Integrada de Cultius per la Federació de Cooperatives Agràries de la Comunitat Valenciana, màster en Agricultura Ecològica per la Conselleria d'Agricultura i Pesca de la Generalitat Valenciana. Va ser jugador federat de bàsquet dels equips CB Villarreal, Penya El Goleró i Penya La Merla; també és membre de l'AC Penya El Guitarró i jurat dels Premis Maig de narrativa breu.

És president de la Comunitat de Regants de Vila-real des de gener de 2017 i síndic d'aquesta entitat des de 2009. Actualment, es dedica a l'assessorament agronòmic i a l'elaboració de reglaments de conreu de cadenes comercialitzadores per aconseguir la reducció de residus en aliments. A més, està especialitzat en direcció de finques en producció integrada, residu zero i cultiu ecològic.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es