Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El concert solidari de la Banda Jove de La Lira i el pallasso Nandet recaptarà fons per al projecte XiCaEs de la Fundació Caixa Rural Vila-real

tornar Imprimir

dissabte, 23 de març de 2019

Sala de premsa, Joventut

Concert solidari de la Banda Jove de la Lira a benefici de Xicaes

El concert solidari de la Banda Jove de La Lira i el pallasso Nandet recaptarà fons per al projecte XiCaEs de la Fundació Caixa Rural Vila-real

La Regidoria de Joventut de Vila-real ha organitzat per al proper divendres 5 d'abril un concert solidari a benefici del projecte XiCaEs de la Fundació Caixa Rural Vila-real. Una iniciativa que comptarà amb les actuacions de la Banda Jove de la Unió Musical La Lira i del pallasso Nandet, que pujaran a l'escenari de l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner a partir de les 19.30 hores. 

Dos artistes amb una llarga trajectòria professional i artística: Nandet, amb més de 20 anys representant els seus espectacles a Castelló, València, Terol i Catalunya, i la Banda Jove de La Lira, creada el 1998 i tot un emblema a la ciutat. L'obertura de portes de l'Auditori serà a les 19.00 hores i es podrà accedir fent un donatiu de 5 euros. Les entrades es poden arreplegar a la Fundació Caixa Rural (5é pis), les oficines de la Caixa Rural, l'Espai Jove i Efecte Vila-real.

En aquesta ocasió, la periodista vila-realenca Beatriz Salas serà l'encarregada de presentar l'acte, i el president de la Fundació Caixa Rural, Enric Portalés, serà l'encarregat de presentar al públic els detalls del projecte XiCaEs, que ofereix suport als xiquets i xiquetes amb capacitats especials per a afavorir la seua inclusió social i per a fer visibles els problemes que afecten aquest col·lectiu i sensibilitzar la població.

Galeria multimèdia

Imatges

Concert solidari de la Banda Jove de la Lira a benefici de Xicaes_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es