Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

La Peregrinació a Torrehermosa i Via Crucis de la Puríssima Sang compleix 10 anys

tornar Imprimir

diumenge, 24 de març de 2019

Sala de premsa, Ajuntament

X Peregrinació Quaresmal a Torrehermosa

La Peregrinació a Torrehermosa i Via Crucis de la Puríssima Sang compleix 10 anys

La Confraria de la Puríssima Sang i Mare de Déu de la Soledat, Medalla d'Or de la Ciutat, ha celebrat aquest cap de setmana la X Peregrinació Quaresmal a Torrehermosa, amb la participació de més de 200 persones, que s'han desplaçat des de Vila-real fins a la localitat natal de sant Pasqual, a Saragossa, per a representar el Via Crucis pels carrers de la població. L'alcalde, José Benlloch, el primer tinent d'alcalde, Xavier Ochando, i el regidor de Turisme, Diego A. Vila, a més del portaveu del Partit Popular, Héctor Folgado, entre altres regidors i regidores de la corporació, han acompanyat la Puríssima Sang en la peregrinació, que celebra el seu desé aniversari. Amb aquest motiu i també emmarcat en la commemoració del 400é aniversari de la beatificació de sant Pasqual, s'ha descobert una placa commemorativa i les autoritats de Saragossa i locals s'han intercanviat obsequis. A l'acte institucional han assistit els alcaldes de Torrehermosa i Alconchel, el president de les Corts aragoneses i el vicepresident de la Diputació de Saragossa.

L'alcalde destaca l'esforç de la Confraria de la Puríssima Sang per a fer possible aquesta peregrinació durant 10 anys i la implicació del poble de Torrehermosa, en una jornada de germanor entre ambdues poblacions, unides per la figura de sant Pasqual.

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

X Peregrinació Quaresmal a Torrehermosa_3 X Peregrinació Quaresmal a Torrehermosa_4 X Peregrinació Quaresmal a Torrehermosa_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es