Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Congrés Internacional de Futbol creix i en la sisena edició a Vila-real canvia al Centre de Congressos, Fires i Trobades

dilluns, 25 de març de 2019

Presentació del VI Congrés Internacional de Futbol

El Centre de Congressos, Fires i Trobades serà escenari, per primera vegada, del Congrés Internacional de Futbol. Després de cinc edicions celebrant-se a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), l'esdeveniment prepara la sisena edició en un espai de majors dimensions i capacitat per a poder albergar una trobada esportiva de primer nivell. 

El regidor de Congressos, Diego A. Vila, ha presentat la proposta juntament amb el responsable de l'empresa local Pinosport Elite, Manu Torres, organitzadora de la trobada, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de maig. L'entrenador de la UEFA Pro, Javier Lavandeira, és el primer ponent de nivell confirmat, per a abordar "El contraataque como modelo de juego". "Es tracta d'un professional del futbol gallec, que treballa a la Universitat de la Corunya amb projectes esportius europeus, per la qual cosa no podia haver millor ponent per a començar", expliquen. 

"Cada any acudeixen al congrés entre 100 i 200 persones, per això confiem en Pinosport, com a empresa amb més d'una dècada d'experiència en el sector futbolístic, per a organitzar aquesta trobada, que compta amb un alt nivell nacional i internacional i que sempre ompli les inscripcions", assegura Vila. "Gràcies a aquest congrés, reforcem les nostres marques de Ciutat de Congressos i de l'Esport i la Salut, a més d'atraure turisme esportiu de tot arreu, que arriba fins a la nostra ciutat per a passar diversos dies i gaudir de tot el que oferim", agrega. 

Com cada any, el programa es divideix en dues jornades: el dissabte sencer i el diumenge al matí. "Els aficionats podran gaudir de diferents ponències, sempre a càrrec de reconeguts experts i professionals de nivell amb una formació d'elit", explica Torres. L'organitzador justifica el canvi d'ubicació en les majors dimensions del recinte. "A la sala de conferències del Centre de Congressos caben al voltant de 50 persones més que a la BUC, que se'ns començava a quedar molt justa ja", explica. 

La cita començarà el dissabte a les 9.00 hores, amb les acreditacions, i finalitzarà el diumenge, a les 14.00 hores, amb el lliurament de diplomes. "Estem molt satisfets perquè sabem que vindrà molta gent, tant de Castelló, com de la resta d'Espanya i del món", indica. Els interessats poden inscriure's en el web http://www.pinosportelite.com/ clicant sobre el cartell del congrés.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es