Inici -> Àrees -> Turisme  -> Notícies turisme

Les cornetes i tambors del XI Pregó Musical anuncien aquest cap de setmana l'inici de la programació de la Setmana Santa de Vila-real

tornar Imprimir

divendres, 29 de març de 2019

Sala de premsa, Turisme

Presentació del XI Pregó Musical

Les cornetes i tambors del XI Pregó Musical anuncien aquest cap de setmana l'inici de la programació de la Setmana Santa de Vila-real

La música de les cornetes i tambors de l'XI Pregó Musical Ciutat de Vila-real anuncia aquest cap de setmana l'entrada de ple en la programació de la Setmana Santa de Vila-real, declarada d'Interés Turístic Provincial. La trobada, organitzada per l'Agrupació Musical Verge de Gràcia, amb la col·laboració de la Junta Central de Setmana Santa i la Regidoria de Turisme, congrega en aquesta edició cinc bandes procedents d'Albacete i Alacant, a banda de l'agrupació amfitriona. 

Els dies 30 i 31 tindran lloc les actuacions de diferents agrupacions, que començaran el dissabte a la vesprada, a les 19.30 hores a la basílica de Sant Pasqual. En aquest cas, seran l'Agrupació Musical Sant Sepulcre del Raval de Gandia i la Banda de Cornetas y Tambores Sentencia d'Albacete. El diumenge 31, les actuacions es traslladen a la plaça de la Vila, on a les 11.30 hores actuaran l'Agrupació Musical Santa Cruz, d'Alacant; l'Agrupación Musical Nuestro Padre Jesús de la Salud y la Humildad, de Benidorm, i l'Agrupació Musical Verge de Gràcia de Vila-real. 

El regidor de Turisme, Diego Vila, ha animat tots els veïns a eixir al carrer per a conéixer més de prop aquest esdeveniment, "que cada any marca l'entrada de ple en la Setmana Santa Local, amb les actuacions de diferents agrupacions arribades des de diferents punts que, al seu torn, atrauen nombrosos visitants".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es