Inici -> Àrees -> Proximitat -> Notícies de proximitat

El programa Pasqua al Termet porta animació i activitats per a tota la família al paratge natural de Vila-real

dilluns, 1 d'abril de 2019

Diego A. Vila anuncia el programa Pasqua al Termet

La Regidoria de Proximitat i el Club Proximitat de Vila-real han organitzat per a mitjan abril el programa Pasqua al Termet, que portarà animació i activitats per a tota la família al paratge natural. Una nova iniciativa d'oci per als dies de Pasqua destinada a afavorir el gaudi del paratge del Termet en uns dies en què la tradició local porta moltes famílies a desplaçar-se a l'entorn de l'ermita per a aprofitar el bon temps i la naturalesa. 

"En els dies de Pasqua, Vila-real puja al Termet, al pinar, al riu i a l'ermita. Però ens faltava un programa específic per a garantir que els vila-realencs que es queden a la ciutat en les vacances de Setmana Santa i Pasqua puguen gaudir del paratge", assenyala el regidor de Proximitat, Diego A. Vila. La nova campanya pilot formarà part del Club Proximitat, un programa d'informació i activitats culturals adreçades als veïns, que compta també amb intercanvis gastronòmics i culturals per a facilitar als vila-realencs l'accés a esdeveniments, productes i activitats culturals de poblacions veïnes. "Amb la Pasqua al Termet, a més, volem continuar posant de manifest el valor del nostre Termet, un paratge natural al qual els veïns i veïnes tenim molta estima", agrega Vila. 

"Després de l'èxit de la Fira de Nadal, que va comptar amb una pista de gel, carrusel, fira de comerços locals i zona d'activitats infantils, i després de rebre la petició de nombrosos veïns d'organitzar una cosa similar enfocada a les famílies durant les vacances de Pasqua, hem decidit organitzar aquestes activitats al Termet", indica. Les activitats tindran lloc el diumenge 21, el dilluns 22, el dissabte 27 i el diumenge 28 en els dos pinars, la plaça del Pastoret i el passeig del Botànic Calduch, al costat del restaurant El Molí. Les companyies locals La Fam i Produccions Scura seran les encarregades de l'animació, contacontes, tallers, música i l'espai multiaventura, "que tant d'èxit va tenir durant la Fira de Nadal", manifesta l'edil de Proximitat. "Per als vila-realencs, el Termet i els masets són els espais emblemàtics on tots hem viscut les pasqües, per això volíem dotar d'animació per a tots els públics, especialment per als més xicotets, l'espai per excel·lència de tots els vila-realencs quan s'acosta el bon temps: el nostre paratge natural", agrega. 

D'altra banda, Vila ha destacat la importància del Termet per a tota la ciutat, "especialment per a l'Ajuntament, que en els últims temps ha realitzat tot tipus d'actuacions per a la seua valorització". Actuacions com la posada en marxa del Centre de Congressos El Molí, el circuit de running o la millora del Centre de Natura -on té la seu el Consorci del Millars- són només algunes iniciatives. A aquestes se sumen el bus urbà gratuït, la línia verda del qual -L2B- facilitarà el desplaçament a la zona amb més freqüències, i també un nou aparcament complementari al carrer de l'Ermita, situat al costat del primer pinar. "Esperem que els veïns gaudisquen de totes aquestes propostes, sempre amb respecte cap a la naturalesa", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es