Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real celebra l'edició més 'històrica' de la Fira Motor-2 amb 15 expositors i 230 vehicles del 5 al 7 d'abril

tornar Imprimir

dilluns, 1 d'abril de 2019

Sala de premsa, Economia

Xavier Ochando presenta la fira Motor-2 2019

Vila-real celebra l'edició més 'històrica' de la Fira Motor-2 amb 15 expositors i 230 vehicles del 5 al 7 d'abril

La Regidoria d'Economia de Vila-real celebra del 5 al 7 d'abril una nova edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió Motor-2. Amb 19 anys d'història, l'esdeveniment continua creixent i consolidant-se, tant que des de l'organització es plantegen expandir els límits de la trobada o, fins i tot, canviar d'ubicació. 

Aquesta edició, la més "històrica", segons el regidor de l'àrea, Xavier Ochando, reunirà a la plaça del Llaurador 15 expositors -enfront dels 13 de l'any passat- i 230 vehicles, la xifra més alta fins al moment. "Més espai ocupat per més vehicles i més concessionaris, tant de Vila-real com d'altres municipis, són les principals dades d'una fira veterana que cada any inclou alguna novetat", indica. Així, des de l'any passat, i a causa del constant creixement, la fira torna a comptar amb tres dies, en lloc de dos, i prepararà el muntatge el dia d'abans (dijous 4) per a poder oferir un horari més complet: de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 20.00 hores els tres dies. 

"Aquestes dades no fan més que reafirmar la bona salut d'un sector que ha sabut reinventar-se després de la crisi i que compta també amb vehicles més ecològics, així com models híbrids, elèctrics i de tota mena", assegura Ochando. L'edil recorda que fa tan sols cinc anys, Motor-2 comptava amb huit expositors i 120 vehicles. "Ara en són el doble, fet que demostra que l'esdeveniment compta amb una dilatada trajectòria en l'àmbit provincial i es converteix en un gran aparador del sector", assenyala. 

Durant els tres dies de fira, qui s'acoste a Motor-2 podrà veure, comparar, informar-se i decidir la millor opció de compra de vehicles seminuous, de quilòmetre zero, amb avantatges, en perfecte estat, revisats i amb la garantia dels establiments participants. "L'objectiu de la Regidoria d'Economia és doble: lluitar contra l'atur i generar oportunitats a través de la promoció de l'economia local, i aquest segon objectiu és just el que aconseguim amb aquesta fira, que ja és un referent", conclou. 

Els expositors són Alowagen, Aubasa, Automóviles Grao CB, Europa Ocasión 2011 SL, Vedat Castellón SA, Garage Castellón SL, Invenio Automotive SL, Leonauto SA, Marzá Import SA, Peset Vidal SL, Renault Retail Group Levante SA, Salón Auto Vila-real SL, Mogdealer SL, Drive&Dream SZM SLU i Tecno Vila-real SA. La inauguració serà el divendres, 5 d'abril, a les 12.30 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es