Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch valora l'adjudicació de la ronda Sud-oest i espera que els treballs comencen "al més aviat" per a millorar la connectivitat i accessibilitat de Vila-real i el seu sector ceràmic

tornar Imprimir

dimarts, 2 d'abril de 2019

Sala de premsa, Ajuntament

Benlloch valora l'adjudicació de la ronda Sud-oest i espera que els treballs comencen "al més aviat" per a millorar la connectivitat i accessibilitat de Vila-real i el seu sector ceràmic

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha valorat l'adjudicació de les obres de la ronda Sud-oest de Vila-real, a càrrec de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que ha proposat, a través de la Mesa de Contractació, l'adjudicació de forma provisional de les obres de la ronda Sud-oest a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per les empreses Durantia Infraestructures i Corporació Europea de Serveis Capitals per 7,8 milions.

"Fa poc coneixíem la licitació dels treballs i vam visitar la zona i ara, quatre mesos després d'aquesta resolució, el compromís de la Generalitat amb l'Ajuntament i la ciutat de Vila-real és més ferm que mai", afirma Benlloch. "Per a nosaltres és molt important que els treballs comencen al més prompte possible, ja que suposaran fer realitat un projecte que va començar a gestar-se fa més de vint anys per a la circumval·lació urbana i la connexió viària estratègica a la comarca", assegura. L'actuació programada per la Generalitat permetrà millorar la connectivitat i l'accessibilitat a la ciutat, beneficiarà especialment la indústria ceràmica i també eliminarà el pas de trànsit pesat pels carrers, amb la qual cosa augmentarà la seguretat i disminuirà el soroll i la contaminació en el nucli urbà.

"El sector ceràmic té un pes molt important en l'economia de tot el territori valencià, però especialment a la nostra ciutat, que juntament amb Onda i l'Alcora formen el triangle de major producció i moviment que té el sector", afirma, "per això no podem permetre'ns més falta d'eficiència logística per a les empreses, ni tampoc accidents i problemes ambientals i de seguretat a l'interior de la nostra ciutat". El primer edil agraeix a la Generalitat "el treball realitzat perquè aquesta ronda siga una realitat ràpid".

La ronda Sud-oest comptarà amb dos carrils i sengles barres d'integració ambiental arbrades en els marges, a més de carril bici integrat en tota la via. Ara l'empresa haurà de presentar la documentació requerida per a fer efectiva l'adjudicació.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es