Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La nova activitat Joc de Barris porta a les places i parcs instal·lacions, espectacles i jocs els caps de setmana d'abril

tornar Imprimir

divendres, 5 d'abril de 2019

Sala de premsa, Joventut

La nova activitat Joc de Barris porta a les places i parcs instal·lacions, espectacles i jocs els caps de setmana d'abril

La Regidoria de Joventut de Vila-real acaba de llançar una nova activitat que, sota el títol Joc de Barris, portarà a les places i parcs de la ciutat durant tot el mes d'abril diferents alternatives d'oci per a gaudir del cap de setmana a l'aire lliure sense eixir de Vila-real. Una intensa programació que comptarà amb tallers, jocs, instal·lacions, espectacles i la participació d'associacions de veïns i associacions juvenils que convertirà en epicentre els parcs dels diferents barris. 

Les activitats comencen aquest dissabte 6, de 17.00 a 20.00 hores, a la plaça de la Panderola, on a banda dels jocs, la companyia La finestra nou circ interpretarà L'engranatge a les 19.00 hores. La segona jornada serà el 13 d'abril, en horari de matí, de 10.30 a 13.30, al jardí de Jaume I, on actuarà Javi Javichi, amb Veloz como el rayo. El 20 d'abril les activitats es traslladen a la plaça de l'Alguer, de 17.00 a 20.00 hores. A les 19.00 hores serà l'actuació de la Inestable compañía de títeres, amb Godofredo y el caballero rojo. L'última jornada serà el 27 d'abril, de 10.30 a 13.30 hores, a la plaça de Sant Ferran. Entre les activitats, hi haurà també un espectacle, el de Palput Produccions, que representaran Ecodisea, a les 12.30 hores.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, assegura que "abril és un mes per a gaudir de les places i dels parcs de la ciutat, eixir al carrer i aprofitar el bon temps que ja s'acosta, per això, animem a tothom, grans i menuts, a participar-hi".

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell Joc de Barris
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es