Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La candidatura de la Policia Local de Vila-real queda finalista entre més de 100 projectes en els Premis Ponle Freno

divendres, 5 d'abril de 2019

La candidatura presentada per la Policia Local de Vila-real en l'onzena edició dels Premis Ponle Freno, que organitza la productora Atresmedia, ha sigut una de les tres finalistes dels 105 projectes presentats procedents de tot l'Estat en la categoria de Ponle Freno Júnior.

Així ho han comunicat des de l'organització, que també ha informat el cos policial que, lamentablement, i malgrat haver arribat a la final, el projecte no ha resultat guanyador. La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha felicitat la Policia Local per "haver arribat tan lluny en un concurs amb tanta competència" i ha destacat que "encara que finalment la seua proposta de Prevenció viària, amb més de 32 anys d'experiència, no haja sigut premiada, s'ha posat de manifest, una vegada més, l'excel·lent i rigorós treball que realitza la Policia Local, especialment en aquesta matèria, la qual cosa també ha sabut veure el Jurat de l'organització entre més de 100 iniciatives".

El cos de seguretat municipal també va presentar el seu projecte de Seguiment de víctimes greus per accidents de trànsit (Sevigrac) a una altra categoria. L'objectiu dels Premis Ponle Freno és contribuir a salvar vides, recomanar pràctiques i hàbits de conducció segurs, aconseguir que la seguretat de conductors, ciclistes i vianants millore i promocionar l'educació viària al país. Hui es coneixeran els guanyadors.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es