Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

El concert 'Passió i glòria' porta la música barroca de L'Estança Harmònica a la basílica de Sant Pasqual de la mà de Tradicions

dijous, 11 d'abril de 2019

Presentació del concert de l'Estança Harmònica

La basílica de Sant Pasqual serà escenari el proper diumenge 14 d'abril, a les 20.00 hores, del concert de música barroca Passió i glòria, que oferirà L'Estança Harmònica, organitzat per la Regidoria de Tradicions. Una actuació que, en paraules del representant de la formació musical Manel Sifre: "serà molt completa, ja que inclou música vocal, de tipus religiós, i música instrumental primaveral, per a acompanyar el temps en el qual ens trobem". 

A més, el regidor de Tradicions, Santi Cortells, destaca que aquesta actuació s'emmarca en "una jornada molt assenyalada en l'agenda de la Setmana Santa de Vila-real, declarada d'Interés Turístic Provincial, ja que coincideix amb el Diumenge de Rams".

El concert comptarà amb la veu de la soprano Isabel Alcaraz, que estarà acompanyada per les flautes de bec, a càrrec de Josep Rius; el violí d'Alberto Cabedo; el violí de Miguel Ángel López; la viola de Miquel Falomir; el violoncel d'Anna Pitarch, i el clavicèmbal de Manel Sifre. L'actuació començarà amb una obertura vigorosa, de les més belles de Händel i continuarà amb peces de Telemann, Vivaldi, Marais i Mozart. 

"Animem a tothom a gaudir de la gran qualitat musical de L'Estança Harmònica", manifesta Cortells, qui recorda que és un concert gratuït.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es