Inici

La programació de Joventut per al segon trimestre ix al carrer amb música i espectacles i ofereix formació per a l'ocupació

tornar Imprimir

dissabte, 13 d'abril de 2019

Sala de premsa, Joventut

La programació de Joventut per al segon trimestre ix al carrer amb música i espectacles i ofereix formació per a l'ocupació

La programació de la Regidoria de Joventut per al segon trimestre aprofita l'arribada del bon temps per a traslladar diferents activitats al carrer, amb propostes musicals i espectacles, però sense deixar de costat un important vessant, com és la formació per a l'ocupació dels més joves. 

L'agenda va començar amb força amb el concert solidari de la Banda Jove de la UM La Lira i el pallasso Nandet a benefici del projecte XICAES de la Fundació Caixa Rural Vila-real. Una de les novetats és Joc de Barris, un nou concepte d'activitats, jocs, instal·lacions educatives i tallers per a tots els públics -però especialment per als més menuts- que arriben durant els dissabtes del mes d'abril a diferents barris i que, a més, compta amb diferents espectacles teatrals, de circ, titelles i música. 

També el mes d'abril se celebrarà la cinquena edició del concurs de grups musicals i artistes electrònics de Vila-real V-MOL. Les semifinals seran el dia 27, amb l'actuació de grups musicals i solistes de 18.00 a 21.00 hores -Unam, Undershaw, Plum i MK Ultra- i amb la versió d'artistes electrònics de 23.00 a 1.00 hores -Ferran Llorca, José Luis Miralles, DJ Skinny i Addict- en el pub Bambú (avinguda de França, 26). D'aquestes semifinals triaran dues formacions de cada categoria per a la final, que tindrà lloc el 14 de maig a la plaça Major a partir de les 22.00 hores. 

El mes de maig se celebrarà el VI Festival Internacional Sou Capoeira el Brasil, amb reconeguts mestres de l'àmbit internacional, que oferiran cursos, tallers i exhibicions. El divendres 3, de 19.30 a 21.00 hores, la mostra serà a la plaça del Llaurador, mentre que el dissabte 4, de 19.30 a 20.30 hores serà a la plaça Major. La resta de cursos seran en el poliesportiu del CEIP Pius XII, amb entrada gratuïta. També el dissabte 4 de maig se celebrarà durant tot el dia la Jornada Ounomachi: VIII Jornada de Cultura Japonesa, des de les 10.00 fins a les 21.00 hores, amb conferències, exposicions i tallers que acostaran a aquesta cultura mil·lenària.

Ja al juny arriba el VII Concurs exhibició de grafit Esprai, que en aquesta ocasió canvia de format i oferirà novetats que es presentaran aviat. També l'1 i 2 de juny tornen les Jornades de l'Orgull Friqui, amb la seua setena edició al poliesportiu Sebastián Mora, de 10.00 a 22.00 hores. Hi haurà campionats de videojocs, cosplay, exhibicions i xarrades, entre moltes altres activitats programades a l'agenda. 

A aquesta part relacionada amb l'oci se suma un apartat obligatori per a la Regidoria de Joventut en cada programació, com és la formació per a l'ocupació. Conceptes com l'autoconeixement, la motivació i la fixació d'objectius s'integren dins del curs Prepara't per al futur: Habilitats personals, que serà els dilluns, del 29 d'abril al 27 de maig, de 18.00 a 20.00 hores. També hi haurà un altre curs -tots dos gratuïts- sobre Habilitats interpersonals, que seran els dilluns 3 i 17 i els dimecres 12 i 26 de juny de 18.00 a 20.00 hores. 

A més, es torna a oferir el curs de socorrisme aquàtic amb certificat de professionalitat, que serà de 420 hores, 85 d'elles presencials, amb pràctiques amb moto d'aigua i la resta d'hores semipresencials amb campus virtual. El certificat està reconegut per la Conselleria de Sanitat i la Federació de Socorrisme de la Comunitat Valenciana. També continua la programació de la Ràdio Espai Jove, que es pot escoltar amb qualsevol dispositiu electrònic, amb una emissió de 24 hores ininterrompudes en http://myradiostream.com/radioespaijove.

Descàrrega d’arxius

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es