Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local de Vila-real controla l'ús de les targetes de mobilitat reduïda i en retira 13 i interposa 69 denúncies

dimarts, 16 d'abril de 2019

La Unitat de Trànsit de la Policia Local de Vila-real ha dut a terme una acció de control de les targetes de mobilitat reduïda (TMR) entre el 18 de març i el 14 d'abril, amb l'objectiu de comprovar i donar resposta a les queixes manifestades per nombroses persones discapacitades sobre diferents usuaris que, o bé no tenen targeta o no en fan un bon ús a l'hora d'estacionar. 

Després d'un mes de treball, s'han interposat 69 denúncies, 55 d'elles per estacionar en reserva de discapacitats sense utilitzar la corresponent TMR. També hi ha hagut 10 conductors denunciats per fer ús de la targeta caducada. Un usuari més ha sigut multat per utilitzar una fotocòpia d'una TMR i tres més han sigut sancionats per portar una TMR no llegible. Així mateix, els agents han intervingut 13 targetes, bé per estar caducades o per presentar alguna deficiència que les feien inservibles.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, justifica aquesta iniciativa, ja que "les persones amb algun tipus de discapacitat que fan un ús correcte de les TMR veuen injust que altres usuaris s'aprofiten i facen un ús fraudulent o incorrecte i així ens ho han traslladat, per això era necessari fer una revisió a fons a través dels protocols existents, per a garantir que les targetes realment són utilitzades sobre la base de les regles i per a aconseguir un millor funcionament del sistema en general".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es