Inici

Vila-real adquireix un solar per a ampliar el jardí ubicat al costat de la plaça de Sant Ferran

tornar Imprimir

dijous, 25 d'abril de 2019

Sala de premsa, Serveis públics

25-04-2019 Ampliació jardí Sant Ferran

Vila-real adquireix un solar per a ampliar el jardí ubicat al costat de la plaça de Sant Ferran

L'Ajuntament de Vila-real acaba d'adquirir un solar situat entre la plaça de Sant Ferran, el carrer de Sant Blai i el carrer de Josep Ramon Batalla, amb el qual es preveu ampliar la zona enjardinada que es troba en aquest triangle.

L'espai ocupa la superfície d'una antiga casa ja derruïda que actualment compta amb una tàpia en tot el perímetre extern per a garantir la seguretat i que fins al moment es trobava en mans de Caixa Rural.

L'alcalde, José Benlloch, i el director de l'entitat bancària, Manuel Cubertorer, han rubricat l'acord de compravenda del solar, per un valor de 75.000 euros. "Una vegada derruïda la tàpia, s'adequarà la zona i es procedirà a l'ampliació del parc, ja que gràcies a aquest terreny es dotarà de més metres el jardí annex", explica el primer edil. Una vegada condicionat l'entorn, "quedarà un corredor molt més ampli i segur per a tots aquells xiquets i pares i mares que acudeixen cada dia a algun dels centres de Concepció Arenal".

I és que, tal com indica Benlloch, "l'aulari d'infantil està a dues illes del de primària i sabem que hi ha molts pares que han de portar a algun dels seus fills al primer i al segon dels immobles, per això considerem que aquesta xicoteta intervenció servirà per a millorar la connexió i garantir la seguretat, a banda d'oferir una alternativa d'oci per als més menuts".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es