Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El programa Educalimentant se centra al maig i juny en consells i receptes saludables i idees per a desdejunis i berenars

tornar Imprimir

divendres, 26 d'abril de 2019

Sala de premsa, Sanitat

26-04-2019 Educalimentant

El programa Educalimentant se centra al maig i juny en consells i receptes saludables i idees per a desdejunis i berenars

El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna al maig i juny amb nous tallers i xarrades que s'oferiran en els diferents centres de salut de la ciutat als pacients.

En aquest cas s'han triat tres temes diferents que es tractaran en diverses jornades. El primer és Què oculten les etiquetes dels aliments?. Aquesta xarrada tindrà lloc el dimarts 7 de maig, a les 9.15 h, al Centre de Salut Carinyena; a les 11.30 h, a Dolores Cano Royo (el centre de salut del barri del Pilar), i a les 16.30 h a La Bòvila.

Les dues dietistes nutricionistes encarregades de la campanya també oferiran una sessió dedicada a Idees top per als teus desdejunis i berenars, programada per al 30 de maig, a les 9.15 h, a La Bòvila; a les 11.30 h, a Carinyena, i a les 16.30 hores, al Pilar. L'última xarrada es titula Receptes saludables estiuenques i s'oferirà el dijous 13 de juny, amb una sessió a les 9.15 h, al Pilar; a les 11.30 h a Carinyena, i a les 16.30 h a La Bòvila.

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, anima els veïns que ho necessiten a assistir a les xarrades programades, ja que "des que vam posar en marxa la campanya moltes persones afectades per alguna malaltia i els seus familiars estan aprenent a cuidar-se millor i a traure partit dels beneficis que comporta una alimentació saludable".

Les persones interessades poden inscriure's en qualsevol centre de salut de manera gratuïta per a "assistir a aquestes sessions, que de manera breu i amena tracten d'oferir trucs i recomanacions per a aconseguir una millora de la qualitat de vida", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es