Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Un total de 14 equips de tota Espanya participaran en la 72a edició del Gran Premi de Ciclisme Vila-real-Morella

tornar Imprimir

dilluns, 29 d'abril de 2019

Esports, Sala de premsa

Presentació del GP Vila-real-Morella_5

Un total de 14 equips de tota Espanya participaran en la 72a edició del Gran Premi de Ciclisme Vila-real-Morella

El Gran Premi de Ciclisme Vila-real-Morella celebra la 72a edició amb 14 equips de tota Espanya que participaran en aquesta prova única en tot el país. Arribats des de punts com el País Basc, Navarra o Andalusia, entre altres punts, recorreran aquest divendres 3 de maig els 148 quilòmetres que separen Vila-real de Morella. 

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, i el responsable de l'organització, Carles Falcó, han presentat el planning de l'esdeveniment, que comptarà amb una presentació oficial el dijous 2, en la qual tots els veïns que ho desitgen podran sumar-se al passeig amb bici per la ciutat que realitzaran els equips participants i en el qual hi haurà regals.

"Per a nosaltres és un esdeveniment molt important que es recupera en un any eminentment ciclista a la nostra ciutat", afirma Serralvo, que ha agraït al Club Ciclista Vila-real "el seu esforç i implicació per a atraure a la nostra ciutat una carrera de tals característiques, la qual cosa ens permet continuar potenciant la marca de Ciutat de la Salut i l'Esport". El tret d'eixida tindrà lloc el dijous amb una bicicletada per a tots els públics que eixirà de la plaça Major a les 18.30 hores i a la tornada se sortejarà una bicicleta. 

La prova començarà el divendres a les 13.30 hores en el mateix lloc. "S'espera arribar a Morella al voltant de les 17.15 hores aproximadament", explica Falcó. Així mateix, el dissabte 4 serà el torn de la tornada, que començarà a les 10.00 des de Morella i l'arribada a Vila-real s'espera per a les 13.00 o 13.15 hores a la plaça del Llaurador. 

"Posarem la mateixa il·lusió que sempre perquè aquesta carrera ciclista torne a ser un èxit", indica Falcó, el qual, igual que Serralvo, anima els veïns, tant si són aficionats a aquest esport com si no, a acudir a la cita a animar als participants i a gaudir de la cita en totes dues jornades.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es